Български представител на Евровизия 2023 – ФЕН АНКЕТА

Подготовките за Евровизия 2023 вече са факт, дойде време и за нашето ежегодно допитване към българските и международните фенове за това кой е най-подходящият кандидат да представи страната ни в най-голямата музикална надпревара в света. Мнението на феновете е от изключително значение и инициативата на Българският независим сайт за Евровизия дава възможност на тях да представят своето мнение за „идеалния кандидат“ на България за Евровизия.

Подчертаваме, че това допитване не е обвързано по никакъв начин с БНТ и официалния избор на български представител.

Нямаме търпение да разберем повече подробности, свързани с българско участие в Евровизия 2023 и бихме се зарадвали, в случай че някои от актуалните изпълнители, подбрани в анкетата ни, имат желанието и възможността да достигнат сцената на Евровизия в близкото бъдеще.

Гласуването във фен анкетата ни тази година ще се проведе в следните етапи:

 • ЧЕТВЪРТИФИНАЛИ: 03.10.2022 – 07.10.2022
 • ПОЛУФИНАЛИ: 08.10.2022 – 12.10.2022
 • ФИНАЛ: 13.10.2022 – 17.10.2022

Важен аспект на анкетата е, че насърчаваме феновете да подкрепят любимите си изпълнители във всяка една от платформите ни, тъй като в края на всеки кръг гласовете се приравняват според принципа „1 платформа = 1 точка“. Гласуването се провежда паралелно не само в сайта ни, но и в профилите ни в Инстаграм, Фейсбук, Туитър и Тикток. Например ако Изпълнител Х получи повече реакции във Фейсбук и гласове в Туитър, но изостане от опонента си, Изпълнител У, в Инстаграм, Тикток и сайта ни, напред продължава именно Изпълнител У (с 3:2 точки).

Тази година подбраните участници в анкетата ни са разпределени и на тематичен принцип, всеки според своя характер, стил и аудитория, както ще стане ясно и от самите дуели в първата фаза на гласуване. Очакваме да се включите активно и да споделите кого бихте искали да видите на сцената на Евровизия 2023 за България.

ГЛАСУВАНЕ – ЧЕТВЪРТФИНАЛИ:

Дуел 1

Дуел 2

Дуел 3

Дуел 4

Дуел 5

Дуел 6

Дуел 7

Дуел 8

Дуел 9

Дуел 10

Дуел 11

Дуел 12

 

Пожелаваме успех на всички участници в тазгодишното издание на нашата фен анкета. Междувременно, с нетърпение сме в очакване и за официални новини, свързани с българско участие на Евровизия 2023 във Великобритания.

7 Comments

 1. Теодора says:

  .

 2. […] се случва в 5 платформи – Facebook, Instagram, TikTok, Twitter и с анкети на сайта Eurovision-Bulgaria.com.. То ще се проведе в три фази, като на финала ще вземат […]

 3. […] се случва в 5 платформи – Facebook, Instagram, TikTok, Twitter и с анкети на сайта Eurovision-Bulgaria.com.. То ще се проведе в три фази, като на финала ще вземат […]

 4. Методи Петков says:

  Дано Преслава спечели

 5. […] Гласуването, организирано от Българският независим сайт за Евровизия, се случва в 5 платформи – Facebook, Instagram, TikTok, Twitter и с анкети на сайта Eurovision-Bulgaria.com. […]

 6. plamen says:

  Mihaela Marinova TOCHKA.

 7. SHARKO says:

  Гледате Глъсът на България. Изпратете на Евровизия 2023 дуетя Соня vs Донко – в изпълнение на песента Лале ли си, зюмбюл ли си. ТЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ПЪРВО МЯСТО ЗА БЪЛГАРИЯ!

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *