Начало > България > „Beautiful Mess“ за първи път пред българска публика (ВИДЕО)

„Beautiful Mess“ за първи път пред българска публика (ВИДЕО)

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Кристиан Костов изпълни „Beautiful Mess“, за първи път на българска земя. Той бе част от концертната програма, по случай осмия рожден ден на бургаски мол.

Освен „Beautiful Mess“, на сцената в Бургас Крис изпълни и дебютното си парче „Не си за мен“, „Sorry“ на Джъстин Бийбър, както и „Вдигам LEVEL“ заедно с Павел и Венци Венц и „Cold Water“ с Дара.

Кристиан сподели, че скоро се е завърнал от европейското си турне и е много щастлив от факта, че хората харесват неговата песен и силно се надява тази година да бъдем в топ 3 или да спечелим.

“ Искам да ви кажа, че цял свят обича България. Много се надявам тази година да се класираме в топ 5, топ 3, може би даже и да спечелим.“ 

Феновете приеха участието на младия талант изключително добре, пяха заедно с него и се заредиха с много позитивни емоции. Кристиан благодари за голямата подкрепа която всички фенове му оказват около Евровизия. След концерта, Крис се снима с всички желаещи и им раздаде автографи за спомен, а те му пожелаха успех в конкурса.

Можете да гледате участието на България в песенния конкурс, на 11 май по БНТ, когато Кристиян ще ни представи под номер 15. Част от екипа на eurovision-bulgaria.com – Българският независим сайт за Евровизия ще бъде на място, за да ви предостави най-актуалните новини по време на конкурса в украинската столица Киев.

Част от първото изпълнение на „Beautiful Mess“ в България, може да чуете тук:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.