Начало > Анализи > Български представител на Евровизия 2018

Български представител на Евровизия 2018

Българският независим сайт за Евровизия обича традициите. Обича и да ги създава. Затова за трета поредна година ви приканваме да се включите в анкетата „Кой да представи България на Евровизия 2018?“

Разбира се, традициите са си традиции, но трябва да се осъвършенстват и променят според настоящото време. Ето защо тази година екипът на Eurovision-Bulgaria.com реши да изненада своите читатели и фенове с нов регламант. Сега, вместо една обща анкета, продължаваща месец, сме ви приготвили нещо много по-интересно и вълнуващо – а именно звездни дуели!

Дуелите ще се проведат на принципа на футболно първенство. Тоест ще бъде разделена на няколко кръга – осмина-, четвърт- и полуфинал и Голям финал. Победителите от всеки дуел във всеки кръг ще се срещат в нови дуели в следващите кръгове.

Схема на анкетата
Схема на анкетата

Новите неща тази година не спират с това! Всеки фен ще може да упражни своя вот по веднъж във всички наши платформи – в настиящия сайт, във Фейсбук страницата ни, във фейсбук групата, посветена на Евровизия и в нашия Инстаграм акаут. Също така фенове от цял свят ще могат да гласуват също, защото анкетите ще бъдат публикувани и в някои фен групи във Фейсбук, проследяващи Песенния конкурс.

А ето ги и сроковете, в които ще се впише анкетата:

8.12 – 14.12.2017 – Първи кръг, включващ шестнайсет изпълнители разпределени в осем дуела на случаен принцип.
15.12 – 21.12.2017 – Втори кръг –  включващ осемте изпълнители, спечелили своите дуели в предишния кръг. Те са разпределени в нови четири дуела. 
22.12 – 28.12.2017 – Трети кръг – включващ четирите изпълнители, спечелили своите дуели в предишния кръг. Те са разпределени в нови два дуела.
29.12.2017 – 4.01.2018 – Четвърти финален кръг – включващ два дуела – за първо и трето място. Първите двама спечелили своите дуели в предния кръг ще се борят за победата. Втория дуел ще срещне „загубилите“ от предишния кръг и ще определи кой ще заеме третото място.
5.01.2018 – резултати.

Шестнайсетте изпълнители са включени във видео трейлъра, съпътстващ анкетата, който може да видите тук:

Българският независим сайт за Евровизия иска да подчертае, че тази анкета не е обвързана по никакъв начин с Българската национална телевизия или Официалната селекция, която ще определи българският представител през 2018! Това е единствено допитване до мнението на феновете на конкурса.

42 thoughts on “Български представител на Евровизия 2018

  1. Гласувам за EVA.Уникалнен артист с невероятна дарба !!Тя е най-достойният представител на България !!

  2. Аве хора Гери,Тита и половината от всичките не могат да пеят!!Павката и Венцарски са ми едни от идолите,но брат те са рапъри и не могат да пеят иначе нямам нищо против тях напротив!!И двете Михаели са страшни певици особено Маринова все пак чули ли сте листата падат,стъпка напред,не ти ли стига и останалите й песни??На мен лично най-големият идол е Дара и гласувам за нея!❤️Гери става за рап ама за нищо друго!
    ПП:лично мнение а и мога да имам правописни или пунктуационни грешки😊

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.