Начало > България > Equinox с „Bones“ ще представи България на Евровизия 2018

Equinox с „Bones“ ще представи България на Евровизия 2018

Equinox с „Bones“ ще представи България на тазгодишното издание на Евровизия.

Петима артисти стоят зад името Equinox. Това са: Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов – JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл. Проектът се реализира специално за песенния конкурс тази година. „Bones“ е дело на Борислав Миланов, Трей Кембъл, Йоаким Першон и Даг Лундберг. Зад тях стои Symphonix International.

Жана Бергендорф е една от най-известните изпълнителки в последните години в страната. Печели второто издание на F Xactor България. Носителка е на отличието „БГ Дебют“ на Годишните музикални награди на БГ Радио през 2015 година.

Владимир Михайлов е добре познат като фронтмен на групите „Сленг“ и „Сафо“. Познат е и като един от беквокалите на Кристиан Костов в Киев. Носител е на различни награди.

Георги Симеонов – JJ е част от успешната бой банда „032”. Соловата му кариера започва през 2013 година. Познае е и с участието си в X Factor Romania.

Джони Манюел  се явява на кастингите на „Америка търси талант“ през 2017. Впечатлява журито с невероятно изпълнение на „I Have Nothing” на Уитни Хюстън. Става хит в социалните мрежи. В последствие стига до полуфиналите на шоуто.

Трей Кембъл е известен предимно като композитор, вокален педагог и музикален продуцент. Работи с актуални изпълнители като Dua Lipa, Kehlani, Bobi Andonov и други. Също така е част и от композиторския екип на песента ни.

Тук може да чуете „Bones“:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.