Начало > Лисабон 2018 > Евровизия 2018: Кои ще са водещите?

Евровизия 2018: Кои ще са водещите?

Официалното обявяване на водещите беше определено за понеделник, но малко по-рано излезе непотвърдена информация за това кои ще са те. Тази година организаторите са решили да се противопоставят на миналогодишния мъжки отбор и са се спрели на четири дами – Daniela Ruah, Catarina Furtado, Silvia Alberto и Filomena Cautela. Източниците потвърждават, че водещите са били част от официална фотосесия миналата седмица. Няма и потвърждение дали всички ще бъдат водещи на трите шоута или две от тях ще бъдат водещи на полуфиналите, а другите две – на финала. От RTP към момента обаче не дават никаква информация.

Даниела е холивудска актриса, най-известна с участието си в сериала “NCIS: Los Angeles”. Родена е в Бостън, но семейството й се мести в Португалия, когато е на 5-годишна възраст. Започва кариерата си в португалски теленовели, а след това заминава за Лондон, където завършва бакалавър.

Катарина е водеща и актриса. Има опит като водеща на шоута за таланти, включително и The voice of Portugal. Също така води и изданието на Festival da Canção от 2017 година, което изпрати Салвадор в Киев.

Силвия – също води Festival da Canção, но за разлика от своята колежка, тя го прави цели осем пъти. Била е водеща на Дисни Клуб, португалската версия на Music Idol и други шоута за таланти.

Филомена  беше говорител на Португалия на тазгодишния финал на Евровизия. Има и свое комедийно шоу – “5 Para A Meia Noite”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.