Начало > България > Евровизия 2018: Парти – Амстердам (Анкета)

Евровизия 2018: Парти – Амстердам (Анкета)

Поредното евровизионно парти се проведе на 14.04.2018 в Амстердам.

В него участие взе Equinox – групата, която ще представи България на тазгодишното издание на конкурса. Нейния състав изненада както нас, така и много от феновете. Кристиан Костов се включи в изпълнението на новосъздалата се банда, а от друга страна американския певец Джони Манюел липсваше, за което се знаеше предварително.

Като „водещо събитие“ можем да определим жестът на британската преставителка SuRie, която замести Émilie (вокалистката на Madame Monsieur) в изпълнението на една от песните фаворити тази година – „Mercy“. Френската певица бе възпрепядствана да присъства на събитието поради здравословното си състояние. В бляскава вечер се включиха участниците от 32 страни – Eugent Bushpepa от Албания; Sevak Khanagyan от Армения; Jessica Mauboy от Австралия; Cesár Sampson от Австралия; ALEKSEEV от Беларус; Sennek от Белгия; Mikolas Josef от Чехия; Rasmussen от Дания; Saara Aalto от Финландия; Madame Monsieur от Франция & SuRie; Michael Schulte от Германия; AWS от Унгария Ari Ólafsson от Исландия; Ryan O’Shaughnessy от Ирландия; Netta Barzilai от Израел; Laura Rizzotto от Латвия; Ieva Zasimauskaitė от Литва; Eye Cue от Македония; Christabelle от Малта; DoReDos от Молдова; Vanja Radovanović от Черна гораZ; Waylon от домакините; MELOVIN от Украйна и SuRie от Обединеното кралство.

Шоуто със сигурност не беше за изпускане, а ние ви предлагаме да чуете всички изпълнения, след което да ни споделите кои са ви впечатлили най-много, гласувайки в нашата анкета.

Изключвайки България, кои изпълнения ви впечатлиха?

 

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.