Начало > Лисабон 2018 > Евровизия 2018: Започна работата в Altice Arena

Евровизия 2018: Започна работата в Altice Arena

В началото на април започна работата по сцената и прилежащите конструкции за Евровизия 2018 в Altice Arena в Лисабон. Преди дни бяха публикувани и първите снимки от вътрешността на арената, където се вижда, че усилено тече подготовката на окачващата конструкция в залата.

В близките дни предстои и започването на същинската сцена, на която преди да излязят представителите на 43-те страни, трябвада бъдат извършени и технически проверки, както и Stand-in rehearsals, които представляват точна постановка на отделните изпълнения, разиграна от специално селектирани артисти.

Както знаете, тази година сцената няма да бъде снабдена с LED екрани, нито с пиротехнически или други специални ефекти. Организаторите от RTP целят оценяване единствено

План на сцената.
План на сцената.

и само на песента и гласовите данни на представителите, а не „разсейването“ на публиката с различни гръмки и грабващи вниманието сценични концепции.

Евровизия 2018 ще се проведе на 8, 10 и 12 май в Лисабон, Португалия. Първите репетиции ще започнат от 29 април, когато ще е и първото излизане на сцената на българските представители – групата Equinox.

В завършен вид сцената трябва да изглежда по този начин.
В завършен вид сцената трябва да изглежда по този начин.

Харесва ли ви сцената на Евровизия 2018?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.