Начало > Тел Авив 2019 > Шести ден на репетиции – коментар на живо

Шести ден на репетиции – коментар на живо

Предстои ни поредният натоварен с репетиции ден. На сцената в Тел Авив ще видим общо 11 държави, репетиращи за втори път.

Първи полуфинал:

🇬🇷 10:00 – 10:20 | Гърция

Виждаме промяна в грима на Катерина, който този път е по-подхождащ на облеклото й. Има различни ъгли на заснемане. Изпълнението отново е изящно във всеки аспект.

🇸🇲 10:25 – 10:45 | Сан Марино

Изпълнението на Серхат изглежда по-професионално. Танцьорите изглеждат чудесно около него. Създава се усещането, че сцената е по-голяма. Изброяването на турски се изписва на екрана зад него.

Втори полуфинал:

🇦🇲 10:50 – 11:10 | Армения

Сърпук е с нов сценичен костюм, които й дава повече свобода. Косите й са сплетени в плитки. Всичко изглежда по-добре от първите репетиции.

🇮🇪  11:15 – 11:35 | Ирландия

Този път фонът зад Сара има повече ефекти. Вокално изпълнителката е несигурна. Беквокалистките зад бара се местят при изпълнителката накрая. Цялото представяне напомня такова от X-Factor.

🇲🇩 11:40 – 12:00 | Молдова

След няколко проблема Анна успява да завърши успешно репетицията си. Има много далечни кадри, за да се видят действията на Ксения и рисуването със сняг. То се прожектира за фон и по пода.

ПОЧИВКА

🇨🇭 13:05 – 13:25 | Швейцария

Лука се чувства по-добре след настинка и излиза на сцената. Всичко е перфектно и изглежда като видеоклип. Червеното отново доминира. Всичко е изглежда перфектно за Швейцария.

🇱🇻 13:30 – 13:50 | Латвия

Латвия не изневерява на стила си и ни представя своето сценично представяне, което напомня на стар филм със златисто, в който главната героиня очаква любимия.

🇷🇴 14:55 – 14:15 | Румъния

Естер отново изглежда страховито, но това може да е проблем за зрителите. Има пироефекти, отново има мрачно и дори вампирско усещане за сценичното представяне.

🇩🇰 14:20 – 14:40 | Дания

Леонора е запазила същото сценично представяне като преди. В контраст с Румъния, която бе на сцената преди това, песента на Дания звучи жизнерадостно и носи добро настроение.

🇸🇪 14:45 – 15:05 | Швеция

Швеция продължава да бъде сочен за фаворит за тази година. Заснемането е изчистено вече, а в рамките на изпълнението се включва и дим, който се съчетава добре със златния цвят. Основен акцент в изпълнението е невероятната хармония между Джон Лундвик и беквокалистките му.

🇦🇹 15:35 – 15:55 | Австрия

PÆNDA отново е седнала в началото на изпълнението, но този път не бе използван черно-белият ефект. Играта със светлините ни кара да загубим представа за сцената и нейните граници. Визуално и вокално Австрия е впечатляваща.

По-късно през деня очаквайте и коментар на живо за първите репетиции на домакините от Израел и Големите 5.

 

 

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.