Начало > Анализи > ФИНАЛ – Български представител на Евровизия 2018

ФИНАЛ – Български представител на Евровизия 2018

Започва последният кръг на анкетата „Кой трябва да представи България на Евровизия 2018?“!

По-долу е публикувана финалната анкета с победителите от двата дуела в полуфинала, а именно Михаела Филева и Дара. Всеки гласуващ може да упражни своя вот само по веднъж!

Гласуването ще протече паралелно в настоящия сайт, във Фейсбук страницата ни, във Фейсбук групата, посветена на Евровизия и в нашия Инстаграм акаут, както и в някои международни групи във Фейсбук. Всяка една мрежа ще донесе по една точка на даден изпълнител. Например: Дуелистът „Х“ има повече гласове в дуела си пред другия дуелист „У“ в сайта ни. Това му дава резултат 1:0. Но във фейсбук и Инстаграм дуелист „У“ има повече гласове. Така дуелист „У“ печели с резултат 2:1.

Молим ви да се запознаете с правилата на анкетата!

Имате точно една календарна седмица за гласуване в нашите платформи!

ФИНАЛ

Дуел за ТРЕТО МЯСТО

Във вторник, 2 януари, ще стартира и още един дуел, който ще определи кой от двамата дуелисти ще заеме третото място в класацията. Участниците в дуела ще бъдат Гери-Никол и Павел и Венци Венц`. Гласуването ще протече по познатия начин, а времетраенето му ще бъде два дена. Двата дуела за първо и за трето място ще финишират паралелно в четвъртък, 4 януари.

Българският независим сайт за Евровизия иска да подчертае, че тази анкета не е обвързана по никакъв начин с Българската национална телевизия или Официалната селекция, която ще определи българският представител през 2018! Това е единствено допитване до мнението на феновете на конкурса.

В полуфинала, Дара получи 1121 гласа в Инстаграм, 362 във Фейсбук и 4975 в сайта, което я изведе на финал след победата й в дуела срещу Павел и Венци Венц`, които получиха съответно 361, 112 и 2812 точки. Ситуацията в другия дуел Михаела Филева срещу Гери-Никол беше следната: 486:549 точки в Инстаграм, 370:273 точки във Фейсбук и 4613:4054 в сайта ни. Така, дори да изключим точките от сайта, които биха могли да бъдат оформяни от феновете на звездите, чрез известни онлайн стратегии, двамата дуелисти на финала отново ще бъдат в същия състав.

24 thoughts on “ФИНАЛ – Български представител на Евровизия 2018

 1. Защо смятате фалшивите гласове?!? Реално Гери-Никол трябваше да бъде на финал (1:1 в социалните мрежи. Победата в сайта и фалшивите гласове за Михаела я отвеждат на финал).
  Нищо лично спрямо нея, харесвам ги и двете, но това не е избор, а манипулация!

  А Даринчето имаше най-много фалшиви гласове по принцип!
  Тая работа с това гласуване е като дебютното ни участие на Евровизия! 😉

  1. Така. Първо Михаела победи във фейсбук и тук. Затова тя премина с 2:1. Това,че Дара има много фенове не значи, че има фалшиви гласове лтф. Буквално цялата група сме се събрали и гласуваме. Приемайте загубите достойно, а не си правете някакви измислени истории

   1. Не ми се обяснявай кой, колко фена има…И не си измислям нищо! От самият сайт казаха, че фалшиви гласове е имало, т.е. всичко може да бъде изманипулирано, както винаги! Обаче те ги зачитат! По-голяма глупост не бях виждал!

    П.П. Тук не е състезание кой, колко фена има, а кой заслужава и притежава качествата да ни представи достойно!

 2. Да не говорим как на Гери-никол изведнъж ú се удвоиха гласовете. Или те не бяха фейк? Всички помним това.

  1. На Гери ако се удвоиха, то на Михаела Филева с учетвориха, ясно беше че някой проведе кампания анти-Гери, дали от феновете на Дара или някой друг не мога да кажа, но е факт че имаше грозна манипулация.

  2. Това че Гери-Никол й нараства броя на феновете не означава , че има измама! Май завиждаш! Както пее тя : – I’m the queen! Да , тя е кралицата!

 3. Аз мисля че Михаела Филева е МНОГО по-талантлева от Дара. Докато Дара не спира да крещи и вика няма как да победи в евровизия. Михаела Филева е на съвсем различно ниво.

 4. 📌 За Eurovision Song Contest 🎼🇧🇬BNT Eurovision Bulgaria 2018 г. Eurovision Bulgaria Fans Българският независим сайт за Евровизия
  ✍😡🤢 Песента ми звучи първо някак небългарско, и второ-някак зловещо! Като на опело на починал от свръх доза наркоман или пък самоубил се, изпята от негови дрОгари наркомани, изпаданали в групово състояние на транс. Язък за прекрасните гласове на изпълнителите! С една дума за песента: Ужасна! С две думи: пълна отврат!! С три думи: музикална кална боза!!!Дано на живо да я направят да не изглежда така умряло, дано чрез красиво звучащите гласове на певците, сценично поведение, ефекти и добавки песента даже да заприлича на неповторима, уникална и интересна …да бъде нещо като химн за задгробния живот, химн на наркозависимите, на самоубийците, на психично болните, на феновете на сатанински сектантски ритуали, на мятащите се между този и онзи свят хора, на такива в състояние на кома или хипноза, на вампири, зомбита или на други подобни другарки и дрОгари по света и у нас.Жалко, че не можахме да видим всичките 13-те кандидатствали песни. Аз лично покрай скандала:“Жана Бергендорф ме измами“ видях единствено парчето „Rebirth“ („Прераждане“) на Вида Пиронкова , което парче според мен е брилянтно и можеше да ни представи достойно, колкото и да е опорочен, измислен или политизиран въпросният песенен конкурс.

  1. Горният коментар от мен се отнася за одобрената да ни представя наркоманската песен на EQUINOX – Bones – Eurovision 2018.

 5. Горният коментар от мен се отнася за одобрената да ни представя наркоманската песен на EQUINOX – Bones – Eurovision 2018.

 6. Добре де не е редно според мен по не веднъж да се изпее народна песен имаме толкова хубави песни. Всеки път е някой, който пее поп .

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.