Начало > Тбилиси 2017 > FOURCE Ще Представят Холандия на Детската Евровизия 2017

FOURCE Ще Представят Холандия на Детската Евровизия 2017

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Вчера бе излъчен финалът на Junior Songfestival 2017, националната селекция на Холандия за Детската Евровизия 2017. На сцената видяхме момчетата от група FOURCE и самостоятелните изпълнителки Montana и Sezina, а Kisses бяха специални гости. FOURCE впечатлиха най-много експертното жури със своя кавър на „September Song“ и ще пътуват за Тбилиси този ноември.

FOURCE се състои от четири момчета- Нилс, Макс, Янус и Иан. Първоначално те се явяват като отделни изпълнители, но AVROTROS взимат решението за сформиране на група. По-рано през септември те спечелиха втория полуфинал на селекцията с изпълнение на „There’s Nothing Holdin’ Me Back“.

FOURCE– Полуфинал 2:

FOURCE– Финал:

Тази година Холандия отново ще разчита на група за успех в Грузия, след миналогодишното осмо място на Kisses. Страната рядко бива представена от момчета, но в такива случаи е успешна- през 2009-та година Ралф Макенбах печели конкурса, а от тогава досега само момичета развяват холандския флаг на сцената на Детската Евровизия. Предстои да разберем дали нещо по-различно ще бъде печеливш ход в Тбилиси.

Чуйте песента, с която FOURCE ще се съзтезават на сцената в Грузия през ноември, тук:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.