Начало > България > „Growing up is getting old“ е песента на Виктория за Евровизия

„Growing up is getting old“ е песента на Виктория за Евровизия

Виктория Георгиева ще представи България на Евровизия 2021 с песента „growing up is getting old“. 

Българската изпълнителка издаде 6 песни, разкривайки, че една от тях ще бъде избрана да бъде чута от милионите зрители на конкурса през май месец.

Песните може да чуете тук:

Селекцията на България беше вътрешна, но в същото време достъпна за публиката. Това не е популярен метод сред останалите участващи страни, но е подходът, на който заложихме тази година. Феновете на Евровизия имаха шанса да изпратят своите мнения за всяка една от песните, а крайното решение бе в ръцете на младата изпълнителка и екипът ѝ.

След шоуто тази вечер, бе обявено, че избраната песен, е именно „growing up is getting old“ („Остаряването е демоде“ в превод на български). Нея може да чуете тук:

През 2020 година България щеше да участва в музикалната напревара с „Tears Getting Sober“ и Виткория, но световната пандемия възпрепядства провеждането на събиетието. Въпреки това тя получи още един шанс да се изяви и даде всичко от себе си, за да донесе поредното дойстойно класиране за страната ни.

Последните три участия на България определено вдигнаха летвата и феновете очакват много, а ние се надяваме, че тазгодишното ни предложение ще може да покрие високите очаквания. Желаем успех на Виктория!

Доволни ли сте от избора?

2 thoughts on “„Growing up is getting old“ е песента на Виктория за Евровизия

  1. Хора, добре ли сте??? Възможно най лошия избор от 6 песни! Защо беше цялото това шоу??? Изберете, помогнете??? Фенската маса ще ви смаже! Хората се чувстват предадени! Накарахте ги да се почувстват специални и на края им отрязахте крилата! Сега те ще ви попарят… жалко, много жалко? Умът ми не го побира..Изложихте се накрая…Да се молим поне на финал да отидем….но, честно казано от коментарите , който четох до сега е много много съмнително 🙁 Как можахте ??? При спечелена за първи път Евровизия …боже боже…!Хората я боготворяха..нямам думи 🙁 Яд ме е за Вики…И за нас всички българи който се радвахме от това което правите. Аз се чувствам супер разочарована..и категорично спирам от днес с Евровизия! И не ме разбирайте погрешно… не съм някой тийнейджърка, която да си умира на ината..защо не са и избрали любимата песен. Не, песента не е лоша…Но е най лошият избор от 6!!! РАЗАЧАРОВАХТЕ ХИЛЯДИ ХОРА…

    1. Напротив, най-добрата песен е, особено след като изгледах концерта на живо на всичките песни. Също бях за Imaginery friend, но след концерта не. Видимо и при букитата се оценява високо

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.