Начало > Анализи > ІІ КРЪГ – Български Представител На Евровизия 2018

ІІ КРЪГ – Български Представител На Евровизия 2018

Share on Facebook465Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Започва втори кръг на анкетата „Кой трябва да представи България на Евровизия 2018?“!

По-долу са публикувани четири анкети с по двама участници във всяка. Можете да гласувате в колкото на брой анкети искате. Всеки гласуващ ще може да упражни своя вот само по веднъж!

Гласуването по дуели ще протече паралелно в настоящия сайт, във Фейсбук страницата ни, във Фейсбук групата, посветена на Евровизия и в нашия Инстаграм акаут, както и в някои международни групи във Фейсбук. Всяка една мрежа ще донесе по една точка на даден изпълнител. Например: Дуелистът „Х“ има повече гласове в дуела си пред другия дуелист „У“ в сайта ни. Това му дава резултат 1:0. Но във фейсбук и Инстаграм дуелист „У“ има повече гласове. Така дуелист „У“ печели с резултат 2:1.

Молим ви да се запознаете с правилата на анкетата!

Имате точно една календарна седмица за гласуване в нашите платформи!

Българският независим сайт за Евровизия иска да подчертае, че тази анкета не е обвързана по никакъв начин с Българската национална телевизия или Официалната селекция, която ще определи българският представител през 2018! Това е единствено допитване до мнението на феновете на конкурса.

Дуел I

Дуел II

Дуел III

Дуел IV

-27Дни -13Часа -50Минути -54Секунди

Тук може да чуете песни на изпълнителите от нашата анкета:

21 thoughts on “ІІ КРЪГ – Български Представител На Евровизия 2018

    1. Ева не се лигави пред камерите дара е лигла ева трябва да спечели само това ще ви помоля от сърце и доша тя е невероятна

  1. Гери-Никол…. Нека бъдем реалисти и си признаем че със Гери-Никол имаме най-големи шансове за победа. Суперизвестна е в цяла Европа. Нека поне веднъж сме първи и изпратим Гери-Никол.

  2. Трябва да ни представлява някой който МОЖЕ да пее . Отдавна не е печелил дует. Би се получила страхотна комбинация между Християна Луизу и Славин Славчев. Интелигентни са, с добър английски плюс подкрепа от Кипър.Останалите-Дара , Гери и т.н. разчитат повече на провокацията и на физиката отколкото на способностите си. Михаела Маринова на живо крещи и се надвиква със себе си. Все пак песента е важна, но и изпълнителя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.