Начало > Анализи > ІІ КРЪГ – Български Представител На Евровизия 2018

ІІ КРЪГ – Български Представител На Евровизия 2018

Започва втори кръг на анкетата „Кой трябва да представи България на Евровизия 2018?“!

По-долу са публикувани четири анкети с по двама участници във всяка. Можете да гласувате в колкото на брой анкети искате. Всеки гласуващ ще може да упражни своя вот само по веднъж!

Гласуването по дуели ще протече паралелно в настоящия сайт, във Фейсбук страницата ни, във Фейсбук групата, посветена на Евровизия и в нашия Инстаграм акаут, както и в някои международни групи във Фейсбук. Всяка една мрежа ще донесе по една точка на даден изпълнител. Например: Дуелистът „Х“ има повече гласове в дуела си пред другия дуелист „У“ в сайта ни. Това му дава резултат 1:0. Но във фейсбук и Инстаграм дуелист „У“ има повече гласове. Така дуелист „У“ печели с резултат 2:1.

Молим ви да се запознаете с правилата на анкетата!

Имате точно една календарна седмица за гласуване в нашите платформи!

Българският независим сайт за Евровизия иска да подчертае, че тази анкета не е обвързана по никакъв начин с Българската национална телевизия или Официалната селекция, която ще определи българският представител през 2018! Това е единствено допитване до мнението на феновете на конкурса.

Дуел I

Дуел II

Дуел III

Дуел IV

[wpdevart_countdown text_for_day=“Дни“ text_for_hour=“Часа“ text_for_minut=“Минути“ text_for_second=“Секунди“ countdown_end_type=“date“ end_date=“21-12-2017 18:00″ start_time=“1513359507″ end_time=“0,1,1″ action_end_time=“show_text“ content_position=“center“ top_ditance=“10″ bottom_distance=“10″ ]Гласуването приключи! / The voting is over![/wpdevart_countdown]

Тук може да чуете песни на изпълнителите от нашата анкета:

25 thoughts on “ІІ КРЪГ – Български Представител На Евровизия 2018

  1. Ева не се лигави пред камерите дара е лигла ева трябва да спечели само това ще ви помоля от сърце и доша тя е невероятна

 1. Гери-Никол…. Нека бъдем реалисти и си признаем че със Гери-Никол имаме най-големи шансове за победа. Суперизвестна е в цяла Европа. Нека поне веднъж сме първи и изпратим Гери-Никол.

 2. Трябва да ни представлява някой който МОЖЕ да пее . Отдавна не е печелил дует. Би се получила страхотна комбинация между Християна Луизу и Славин Славчев. Интелигентни са, с добър английски плюс подкрепа от Кипър.Останалите-Дара , Гери и т.н. разчитат повече на провокацията и на физиката отколкото на способностите си. Михаела Маринова на живо крещи и се надвиква със себе си. Все пак песента е важна, но и изпълнителя.

 3. Първо имам чувството че хората които се изказват тук нямат представа какво представлява евровизия и не познават предишните български участници.
  За да имаме някакъв успех трябва да си зададем въпроса:
  „Колко пъти България е участвала в Grand Finale и с кои изпълнения?“
  – Eurovision 2007: Elitsa & Stoyan – Water
  – Eurovision 2016: Poli Genova – „If Love Was a Crime“
  – Eurovision 2017: Kristian kostov – „Beautiful Mess“
  справка: https://en.wikipedia.org/wiki/Bulgaria_in_the_Eurovision_Song_Contest
  От това можем да си извадим следните изводи:
  – Песен на бългаски няма шанс, ако не е супер, супер, супер добра
  – Повечето изпълнения имат един определен стил с който Павел и Венци, Дара и т.н.нямат нищо общо.
  – Пукликата на евровизия изпълнението да внушава смислено и важно послание, примерно: Крисия, Хасан и Ибрахим – „Планетата На Децата“ (2014)

  На кои от горните условия отговарят предложените изпълнения?
  Явно за поредна година ще се излагаме. По-добре да прескочим още една година.

 4. Отворете си очите и ушите, това не ви е кварталната кръчма.
  Явно че България никога няма да спечели колкото и добро да е изпълненито по политически причини, но поне можем да се стремим към моралната победа, както стана на детската евровизия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.