Начало > Лисабон 2018 > Израел: Нета Барзилай представи официалното видео към песента „Toy“

Израел: Нета Барзилай представи официалното видео към песента „Toy“

По-рано тази година стана ясно, че Нета ще представи родината си Израел на тазгодишното издание на Евровизия в Лисабон, Португалия. Днес тя представи и официалното видео на песента си „Toy“, която по нещастни или не чак толкова нещастни обстоятелства снощи изтече в глобалната мрежа и веднага грабна вниманието на фенове и критици.

Нета участва, а в последствие и спечели, в петия сезон на „HaKokhav HaBa L’Eurovizion“ и така тя се оказа израелският представител в Лисабон. Както знаете миналата година израелската национална телевизия беше закрита малко след финала в Киев, а от тази година телевизия КАН е преобразувана на национална и е получила ексклузивни права в EBU.

Нета Барзилай е на 25 години и е родена в град Ход Хашарон, Израел. Певицата е известна със своите нестандартни композиции, които миксира сама на сцената.

Израел ще участва в първи полуфинал на 8 май заедно с България.

3 thoughts on “Израел: Нета Барзилай представи официалното видео към песента „Toy“

    1. Грешите! Фамилията й е Барзилаи, което означава “ направен от или съдържащ метал“
      עשוי מברזל או מכיל ברזל
      Ако смятате че греша , то отворете тълковният речник на Евен Шушан

  1. И името на програмата е „Следващата звезда на Евровизията“. Така както сте го написали , никой няма да разбере какво е това предаване. Все едно сте написали някаква безсмислица. Приемете го като положителна забележка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.