Начало > Лисабон 2018 > Юлия Самойлова с „I Won’t Break“ ще представи Русия на Евровизия 2018!

Юлия Самойлова с „I Won’t Break“ ще представи Русия на Евровизия 2018!

Тази година отново след дълго мълчание Русия напълно очаквано представи своя изпълнител за Евровизия 2018, а именно добре познатата ни двадесет и осем годишната певица и композиторка Юлия Самойлова, родена на 7 април 1989 година в град Ухта, Русия. Баладата с която певицата ще покори сцената в Лисабон се казва „I Won’t Break“.

Както добре помните, участието на Юлия миналата година не се осъществи и тя не се появи на сцената в Киев. Това се случи на 22 март, когато Украйна отказа да даде разрешение на рускинята да пребивава на тяхна земя. Певицата беше нежелана заради своя изява в анексирания от Русия Крим, което по украинските закони се смята за престъпление, ако няма предварително съгласие от Киев.

| Русия Окончателно Се Отказа От Евровизия 2017!

Юлия е печелила много конкурси и награди, но едни от най-запомнящите са, участието и в руското издание на „The X Factor“ през 2013. На кастингите, тя пее песента на Мария Шерефович – „Молитва“. Трогва цялата публика, а журито състоящо се от руската легендарна певица Алла Пугачова, Лолита, Роман Емельянов и Игорь Николаев става на крака, така тя продължава напред с 4 „ДА“ и финишира на 2-ро място. Юлия също е печелила и „Alla Golden Star Award“, а това са именно музикалните награди на Алла Пугачова. През 2014 Самойлова пее на откриващата церемония на Параолимпийските игри в Сочи.

Дали Юлия ще успее да се възползва от втория си шанс и ще донесе победа за родината си, ще разберем през месец май!

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.