Какво се случи на червения килим?

Вчерашният ден бе изключително важен за всички звезди на Евровизия 2017. На специална церемония беше открито тазгодишното издание на конкурса. Мястото на събитието бе Марийнския дворец в близост до река Днепър. Червеният килим беше най-дългият в историята на музикалното състезание и всеки изпълнител получи полагащото му се внимание пред журналисти, фотографи и фенове от цял свят.

Събитието започна точно в 17 часа местно време и продължи над три часа. Всяка държава излизаше на червения килим по азбучен ред. Започна с Албания и завърши с Украйна, а в самия край се появи и представителят на Португалия, който бе пристигнал в Киев, за да се присъедини към делегацията си и днес да излезе за първите официални репетиции.

Всички бяха изключително елегантни и красиви. Звездите не разочароваха и впечатлиха събралата се публика.

Българският представител Кристиан Костов също мина по червения килим и привлече погледите на събралите се журналисти към себе си. Какво сподели той за екипа ни може да прочетете в краткото интервю, което той даде за сайта ни:

Как се чувстваш на червения килим?

– Страхотно! Както знам, това е най-големия червен килим в историята на Евровизия и съм много щастлив да съм част от това събитие.

Чувстваш ли се като холивудска звезда?

– Да! Наистина, за това си мислих. Имам усещането, че съм на Грами.

Пожелаваме ти да бъдеш там един ден.

– Дано, мечтата ми е да събера стадион Уембли и концертът да бъде разпродаден. Така че дано получа Грами скоро.

Разкажи ни повече с какво си облечен.

– В момента съм облечен изцяло в Demobazа и съм много щастлив да работя с тези хора. Правят уникални дрехи и съм много горд, че те са от България и работят с холивудски звезди, като Дженифър Лорънс и Мила Йовович.

 

Снимка: Andres Putting

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *