Начало > Киев 2017 > Какво се случи на червения килим?

Какво се случи на червения килим?

Share on Facebook16Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Вчерашният ден бе изключително важен за всички звезди на Евровизия 2017. На специална церемония беше открито тазгодишното издание на конкурса. Мястото на събитието бе Марийнския дворец в близост до река Днепър. Червеният килим беше най-дългият в историята на музикалното състезание и всеки изпълнител получи полагащото му се внимание пред журналисти, фотографи и фенове от цял свят.

Събитието започна точно в 17 часа местно време и продължи над три часа. Всяка държава излизаше на червения килим по азбучен ред. Започна с Албания и завърши с Украйна, а в самия край се появи и представителят на Португалия, който бе пристигнал в Киев, за да се присъедини към делегацията си и днес да излезе за първите официални репетиции.

Всички бяха изключително елегантни и красиви. Звездите не разочароваха и впечатлиха събралата се публика.

Българският представител Кристиан Костов също мина по червения килим и привлече погледите на събралите се журналисти към себе си. Какво сподели той за екипа ни може да прочетете в краткото интервю, което той даде за сайта ни:

Как се чувстваш на червения килим?

– Страхотно! Както знам, това е най-големия червен килим в историята на Евровизия и съм много щастлив да съм част от това събитие.

Чувстваш ли се като холивудска звезда?

– Да! Наистина, за това си мислих. Имам усещането, че съм на Грами.

Пожелаваме ти да бъдеш там един ден.

– Дано, мечтата ми е да събера стадион Уембли и концертът да бъде разпродаден. Така че дано получа Грами скоро.

Разкажи ни повече с какво си облечен.

– В момента съм облечен изцяло в Demobazа и съм много щастлив да работя с тези хора. Правят уникални дрехи и съм много горд, че те са от България и работят с холивудски звезди, като Дженифър Лорънс и Мила Йовович.

 

Снимка: Andres Putting

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.