Кристиан Костов с първа репетиция на Евровизия 2017!

Преди броени минути приключи първата репетиция на Кристиан Костов в Украйна. Българският представител получи редица положителни реакции, а изпълнението му бе аплодирано от акредитираните журналисти в международния пресцентър.

Забележителна първа репетиция за България. Кристиан е облечен в спортно елегантен костюм, който се вписва страхотно в стилистиката на песента. Изпълнението му започва с приближаващ се кадър, като по този начин се дава възможност на изпълнителя да заплени зрителите от самото начало. Графиките са тъмни и пуслиращи, като един от най-ефектните моменти са „скрабълите“, с който Крис успява да си взаимодейства, въпреки че не ги вижда. В средата на изпълнението на LED екраните се появява стая, която създава допълнително пространство, което Крис успява изцяло да запълни с харизмата си. Хореографията е семпла и изключително елегантна. Вокално няма никаква забележки, като единственото, което трябва да подобри е контакта с камерите.

Тази година шансовете на България са изключително високи и спокойно можем да кажем, че държавата ни е една от претендентите за победа. В редица класации, на фенове и букмейкъри, Крис е неотлъчно в топ 5, което дава пълно отражение на положения труд върху проекта.

Съвсем скоро се очаква българската делегация да потвърди участието си на „The Wiwi Jam“, парти организирано от Wiwibloggs и посветено на Евровизия, което ще се проведе в EuroClub на 6-ти май.

Крис ще изпълни песента си „Beautiful Mess“ под номер 15 във втория полуфинал на 11-ти май, и ще се бори за класиране на Големия финал, който ще се проведе на 13-ти май. Информация как можете да гласувате за България от чужбина, можете да откриете на www.eurovision.bg/glasuvane.

2 Comments

  1. Анонимен says:

    Кристиян се справи страхотоно на репетицията ! Нямам търпение да го видя на големият финал!?♡♥

  2. Баба Марта says:

    Дизайна на сцената е ужасно скучен в сравнение с другите участници. Има нужда от много ппвече динамизъм и контраст…От както видяха сцената България стана от второ на трето място според заложните къщи. Защо не взеха Луси Иларионов да е директора на участието а вместо това тази не много успешна дизайнерка????

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *