Начало > Лисабон 2018 > Македония: Eye Cue представиха „Lost and Found“

Македония: Eye Cue представиха „Lost and Found“

Както беше обявено по рано през годината, групата Eye Cuе ще представят Македония на Евровизия 2018 в Лисабон, а тяхната песен „Lost and Found“ бе публикувана преди броени минути. Боян Трайковски и Дарко Димитров са композитори на музиката на песента, като Трайковски е и авторът на текста. Освен всичко това Боян е и един от членовете на Eye Cuе. Димитров пък е съавтор на „I’m Alive“ на Елайда Дани от Евровизия 2015.

Боян Трайковски и Мария Ивановска създават собствена музика от 2007-ма година, работейки с известния продуцент Валентино Скендеровски. Периодът от 2011-та до 2013-та година е най-успешен за тях. Някои от хитовете им, създадени тогава, като „Son“, „Bobi Bas Mi E Galje“ или „Ne Zaboravaj“ достигат челни места в класациите на MTV Adria и са слушани и до днес. Eye Cue са познати на публиката и благодарение на участието си в редица популярни фестивали като „Exit“, „Ohrid Beach Fest“ и други.

Миналата година Македония беше представена от Яна Бурческа, чиято песен „Dance Alone“ бе дело на българския композитор Борислав Миланов. За съжаление страната не успя да се класира на финал за пореден път, но пък за сметка на това певицата получи предложение за брак пред многомилионната публика. През есента на 2017 двойката сключи брак като малко след това на бял свят се появи и първата им дъщеря Дона.

 

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.