Мнения и оценки от вторите репетиции на първи полуфинал (ПРОДЪЛЖЕНИЕТО)

Днес своята втора репетиция направиха и последните три държави от стартовия списък за първия полуфинал на Евровизия 2017. В тази статия ще може да видите победителят на нашите пратеници в Киев и да гласувате за своята любима репетиция.

Армения

Стилно, подбрано и изключително впечатляващо изпълнение. Артсвик остава един от претендентите за победа в първия полуфинал. Красиви графики и перфектно вокално изпълнение. Арменската изпълнителка може да бъде сигурна, че е достоен заместник на Ивета от 2016 година.

Оценка: 9,12

Словения

Словенската делегация е положила изключително много усилия, за да опита изпълнението на Омар да изпъкне, но за жалост освен красивите графики – не може да се намери нищо забележително в цялата композиция. Изпълнителят е видимо доволен от представянето си днес, въпреки, че реакцията в международния пресцентър е абсолютно никаква.

Оценка: 6,5

Латвия

Първият полуфинал на Евровизия 2017 ще бъде закрит по доста впечатляваш начин. Латвийската група е подбрала страхотни графики, а вокалистката е доста стабилна, което беше един от главните проблеми по време на първата репетиция. TrianaPark изпъкват изключително много след Омар от Словения, което ни дава предпоставка да мислим, че Латвия ще бъде един от сигурните финалисти тази година.

Оценка: 9,25

Ние дадохме нашите оценки, а сега е ваш ред! Гласувайте за най-добрата втора репетиция до 23:59 днес, а след това ще направим сборна оценка между нашите и вашите оценки и ще излъчим победителя от вторите репетиции на първия полуфинал.

Коя беше най-добрата втора репетиция от първия полуфинал на Евровизия 2017?

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *