Начало > Анализи > ПОЛУФИНАЛ – Български представител на Евровизия 2018

ПОЛУФИНАЛ – Български представител на Евровизия 2018

Започва предпоследният кръг на анкетата „Кой трябва да представи България на Евровизия 2018?“!

По-долу са публикувани две анкети с по двама участници във всяка. Можете да гласувате и в двете анкети. Всеки гласуващ ще може да упражни своя вот само по веднъж!

Гласуването по дуели ще протече паралелно в настоящия сайт, във Фейсбук страницата ни, във Фейсбук групата, посветена на Евровизия и в нашия Инстаграм акаут, както и в някои международни групи във Фейсбук. Всяка една мрежа ще донесе по една точка на даден изпълнител. Например: Дуелистът „Х“ има повече гласове в дуела си пред другия дуелист „У“ в сайта ни. Това му дава резултат 1:0. Но във фейсбук и Инстаграм дуелист „У“ има повече гласове. Така дуелист „У“ печели с резултат 2:1.

Молим ви да се запознаете с правилата на анкетата!

Имате точно една календарна седмица за гласуване в нашите платформи!

Българският независим сайт за Евровизия иска да подчертае, че тази анкета не е обвързана по никакъв начин с Българската национална телевизия или Официалната селекция, която ще определи българският представител през 2018! Това е единствено допитване до мнението на феновете на конкурса.

Дуел І

Дуел ІІ

[wpdevart_countdown text_for_day=“Дни“ text_for_hour=“Часа“ text_for_minut=“Минути“ text_for_second=“Секунди“ countdown_end_type=“date“ end_date=“28-12-2017 17:59″ start_time=“1513963425″ end_time=“0,1,1″ action_end_time=“show_text“ content_position=“center“ top_ditance=“10″ bottom_distance=“10″ ]Гласуването приключи! / The voting is over![/wpdevart_countdown]

13 thoughts on “ПОЛУФИНАЛ – Български представител на Евровизия 2018

  1. Не мога да повярвам що за некадърноци са стигнали до тук! Къде за бога са михаеа маринова и виктория

  2. Вие сериозно ли искате това да ни представя. За поредна година ще се изложим брутално. Защо подяволите пращаме тея некадърници. Има толкова по – добри.

  3. Някой помпа фалшиви гласове за Михаела Филева, за 6 дни имаше около 1000 гласа, а само последните часове генерира над 2000

  4. Освен на Михаела, на Дара – също. Иначе ни уверяват, че можем да гласуваме само по 1 път…И после на базата на тези фалшиви гласове ще обявят, че сме избрали еди-кой си да ни представя.

  5. Моят фаворит е Михаела Маринова, тя е най-достойна да ни представи, но явно вече я няма в кандидатите… Чудно ми е как точно Дара ще ни представи, надявам се това да не се случи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.