Начало > headlines > „You Аre Тhe Only One“ на Сергей Лазарев ще представи Русия на Евровизия 2016!

„You Аre Тhe Only One“ на Сергей Лазарев ще представи Русия на Евровизия 2016!

Сергей Лазарев бе обявен за представителя на Русия, за тазгодишното издание на Евровизия, през декември миналата година! Самият изпълнител потвърди това с видео-послание за феновете си след дни на спекулации и слухове. В Стокхолм певецът ще изпълни песента си „You Аre The Only One“, с която ще се опита да извоюва победата. Върху композицията са работили Лазарев, Филип Киркоров и Димитрис Контопулос.

През 2008 година Сергей остана втори в националната селекция с песента си „The Flyer“ и така се превърна в любимец на феновете на Евровизия, които жадуваха да го видят на голямата европейска сцена.

Лазарев е един от най-известните руски изпълнители. Първоначално участва в дуета Smash!!, но през 2006 той се разпада и така започва соловата кариера на певеца. Има няколко издадени албума, както и множество хитове на руски и английски език.

Във Виена Русия беше представена от друга руска звезда – Полина Гагарина. Тя и песента й “ A Million Voices“ останаха на второ място. Дали този път Русия ще достигне първото място ще разберем през май.

Може да чуете „You Аre My Only One“ тук:

 

 

One thought on “„You Аre Тhe Only One“ на Сергей Лазарев ще представи Русия на Евровизия 2016!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.