Начало > Лисабон 2018 > Шести ден на репетиции – Коментар на живо

Шести ден на репетиции – Коментар на живо

Днес предстоят вторите репетиции на оставащите страни от първи полуфинал, както и част от някои от втори полуфинал.

🇦🇲 Армения (12:00 – 12:20)

Този път заснемането на Армения е по-добро, макар и да има още малко детайли за оправяне. Димът на сцената допълнително засилва мистериозното излъчване на Севак. Вокално е безупречен, със сигурност има един от най-силните гласове за полуфинала.

🇨🇭 Швейцария (12:25 – 12:45)

Швейцария не представя различна концепция, но заснемането е подобрено. Въпреки това има какво още да се поправя, но цялостното представяне и достатъчно добро на екран.

🇮🇪 Ирландия (12:50 – 13:10)

Най-интересното от концепцията на Ирландия е уличната лампа, която напомня тази от метростанция Лъвов мост в София. Хубаво и лирично представяне, но с шанс за повече благодарение на спокойствието, което лъха от изпълнението.

🇨🇾 Кипър (13:15 – 11:35)

Изпълнението на Елени наподобява това от първата репетиция. Този път обаче графиките са изпипани, а хореографията- отработена. Певицата се справя чудесно вокално, а залата остана повече от впечатлена.

🇳🇴 Норвегия (13:40 – 14:00)

Александър направи страхотно шоу, макар че не е в добра кондиция, болен е. Графиките и хореографията са запазени като тези от първата репетиция, но този път видяхме по-добро заснемане.

🇹🇩 Румъния (15:05 – 15:25)

The Humans запазиха идеята за сценографията, но този път определено виждаме внимание над детайлите. Вокалистката се представя много добре, хореографията грабва окото.

🇷🇸 Сърбия (15:30 – 15:50)

Изпълнението отново впечатлява, песента е изпята страхотно, хореографията се вписва с цялостното настроение, което „Nova deca“ придава на зрителите.

🇸🇲 Сан Марино (15:55 – 16:15)

Сценографията е запазена, но този път виждаме робот, който държи надпис „This is just rehearsal“, а след това „Justice for Valentina“, целият пресцънтър се смя с глас и ръкопляска. Вокалите и костюмите са много по-добри от тези на първата репетиция. Джесика е облечена в къса, лъскава червена рокля, Дженифър беше в бяло и червено.

🇩🇰 Дания (16:20 – 16:40)

Представянето на Дания е запазено като от предишните репетиции. Атмосферата на сцената и в залата е наистина викинска и изпълнението звучи епично.

 

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.