Stefania ще представи Гърция на Евровизия 2020

Гърция е поредната страна, потвърдила своя представител за Евровизия 2020! Както мнозина предполагаха, седемнайсет годишната певица Стефания Либеракакис, позната още като Stefania, ще представи южната ни съседка в Ротердам.

Либеракакис е родена на 17-ти декември 2002-ра година в Утрехт, Нидерландия. Участва в детския варинат на реалити формата „Гласът“ (The Voice) и в други нидерландски продукции, а досега има издадени 4 самостоятелни песни.

Интересно е, че въпреки възрастта си, Стефания вече има опит на евровизионната сцена. През 2016-та представя Нидерландия на Детската Евровизия като част от група Kisses. Можете да си припомните тяхното изпълнение тук:

Очакваше се зад участието на Гърция тази година да застане опитен екип около създаването на песен и сценично представяне. На сцената в Ротердам Стефания ще изпълни „Supergirl“, която ще бъде публикувана на по-късен етап.

Страната ще вземе участие във Втория полуфинал на Евровизия 2020 на 14-ти май. В него в битка за място на Големия финал ще се изправи срещу още 18 страни, сред които и България.

1 Comment

  1. […] година 17-годишната певица Стефания ще представи Гърция на Евровизия 2020. Телевизия ERT […]

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *