Участниците в Детската Евровизия 2022 – част 4

Остава по-малко от месец до 20-тото издание на конкурса, където участие ще вземат 16 страни. То ще се проведе в Ереван, Армения, а днес ще ви запознаем с последната част от участниците – тези на Франция, Армения, Великобритания и Италия.

ФРАНЦИЯ

Лисандро е на 13 години и живее в малко селце, намиращо се в източна Франция. Пее на цели 5 езика, озвучава детски филми, а също така е голям фен на Елвис Пресли, Бруно Марс и като цяло поп и рок музиката. Описва Евровизия като „приключението на живота си“.

АРМЕНИЯ

Наре е  на 14 години и много обича музиката и танците, а през последните години е участвала в различни музикални надпревари. Самата тя споделя, че няма да търпение да покаже на новите си приятели от цяла Европа красотата на древния Ереван.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Фрея Скай е на 13 години, а любовта ѝ към музиката започва, когато получава караоке машина като подарък за петия си рожден ден. Любимите ѝ занимания са свиренето на пиано, прекарване на време с кучето си и гледането на филми или футбол. По време на пандемията успява да издаде дебютния си сингъл, а също така и да пише нови песни.

ИТАЛИЯ

Шанел живее в малко италианско градче със своите родители и тяхното куче Рамбо. Още от съвсем малка е била записана на пеене, балет, пиано, мордерни танци и сценични изкуства. Всичко това я води до това да желае да се реализира с музика, през последните години участва в музикални състезания. Сред хобитата ѝ са правенето на бижута, музика, книги, плетене и следенето на конкурса Евровизия.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *