Начало > Тел Авив 2019 > Украйна: Таяна се оттегля от участие, заместена от Maruv. Стартов ред на полуфиналите

Украйна: Таяна се оттегля от участие, заместена от Maruv. Стартов ред на полуфиналите

Националната селекция на Украйна никога не е минавала незабелязана. И сега тя няма да остави безразлични феновете на Евровизия.

Днес една от най-желаните, но и най-обсъждани в негативен аспект певица Таяна обяви в своите профили в социалните мрежи, че прекратява участието си във Vidbir 2019. Впечатление прави, че в думите й не се разбира това прецедент за тази година ли е или никога повече изпълнителката няма да участва в украинския подбор.

Припомняме, че през 2017 и 2018 Таяна беше класирана на второ място. Журито в селекцията й оказваше подкрепа и не пестеше суперлативите за нейното представяне. Изключение прави Андрий Данилко, който не криеше антипатията си към блондинката.

Тази година обаче Таяна също беше в списъка на участниците, но след признанието й по-рано днес името й беше заменено от това на нашумялата напоследък Maruv, станала известна в Източна Европа с песента си Drunk Groove, смятана за един от хитовете на 2018.

Въпреки страстите на феновете на Vidbir и Евровизия, днес беше обявен и стартовият ред на полуфиналите на украинската селекция. В двата полуфинала ще видим съответно:

Първи полуфинал:

1. The Hypnotunez
2. Letay
3. Vera Kekelia
4. TseSho
5. YUKO
6. MARUV
7. Brunettes Shoot Blondes
8. BAHROMA

Втори полуфинал:

1. Ivan NAVI
2. ANNA MARIA
3. KAZKA
4. Kira Mazur
5. LAUD
6. Khayat
7. Braii
8. Freedom Jazz

Полуфиналите ще се проведат на 9 и 16 февруари, а финалът ще бъде на 23 февруари. Шоуто ще се излъчи на живо от столицата Киев.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.