Врачка – Евровизия 2022

Отново е време за една от любимите ни игри и това да разберем кой е Врачката на 2022!

Всички участващи държави са определили своите изпълнители и песни, стартовият ред в полуфиналите е ясен, а феновете предричат как ще се справи всяка една страна в конкурса тази година. Кои ще се окажат „Балоните“, неоправдали огромните очаквания, и кои ще са „Черните коне“, които ще изненадат всички? Ние ви даваме възможност да направите своите предположения, участвайки в ежегодната ни игра – „Врачка“.

„Врачка – Евровизия 2022“ е онлайн състезание на Eurovision-Bulgaria.com за прогнозиране на резултатите от Песенния конкурс Евровизия 2021, който ще се проведе на 10, 12 и 14 май в Торино, Италия.

Играта се състои от шест компонента:
1. Прогноза за Първи полуфинал
2. Прогноза за Втори полуфинал
3. Прогноза за Големия финал
4. Най-високо класиращи се държави
5. Истина или лъжа
6. Допълнителни въпроси

Читателите на сайта могат да изпратят своите прогнози до 30-ти април 2022 в 9:00 часа на имейл eurovisionbulgariacom@gmail.com.

За целта се използват текстов файл на Microsoft Word с изписаните прогнози, който може да изтеглите ТУК. Също така, прогнозите не се споделят публично. Резултатите ще бъдат обявени след приключването на конкурса. Победителят в надпреварата ще получи прозвището „Врачка на 2022“.

 

1. Прогноза за Първи полуфинал

Давате своята прогноза как ще завършат песните в полуфинала: от 1-во до 17-то място.
Всяка разлика между вашата прогноза и реалната позиция на всяка държава след разбивката ще се изчисли от нас. Например: Ако предричате, че държавата Х ще завърши на 2-ро място в ПФ1, а тя завършва на 5-то, се отнемат 3 точки от общия ви резултат.

Песните от Първи полуфинал по ред на изпълнение:

 

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *