Варшава ще бъде домакин на Детската Евровизия 2020 (лого, слоган, анкета)

Тазгодишното издание на Детски песенен конкурс Евровизия ще се проведе в столицата на Полша – Варшава. Днес стана ясно, че е имало възможност събитието да се проведе в Краков, един от най-големи полски градове. Основната причина това да не се случи, е финансова.

Логото и слоганът също са налице. Долу може да видите и дизайнът, а посланието „Move The World“ има за цел да напомни на всички, че заедно можем да направим голяма промяна и „Да Повдигнем Света!“.

Харесват ли ви логото и слоганът?

По план, шоуто ще бъде на 29-ти ноември, но все още не се знае дали ще има и публика. От Европейският съюз за радио и телевизия споделиха, че ще направят каквото им е по силите изданието да се състои, но, разбира се, в рамките на допустимото, тъй като преди всичко е най-важно да останем здрави.

Както TVP (полската телевизия), така и от екипа на EBU споделиха, че много се вълнуват да работят по проекта. „Никога не било по-важно да покажем на всички, че именно младите хора имат силата да напряват промяна.“, коментира Мартин Остредал.

Детската Евровизия ще се проведе отново в Полша след като Вики Габор спечели през 2019 със своята песен „Superhero“. С посланието си, тя има за цел да подтикне хората по света да се борят за това, което има значение, а именно – бъдещето на нашата планета.

Може да си я припомните:

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *