Начало > headlines > Запознай се с Бела от Австралия и нейната песен My Girls

Запознай се с Бела от Австралия и нейната песен My Girls

bella_paige_junior_eurovision_australia

Биография
Бела е на 13 години и е от град Мелбърн. Занимава се с музика от 7 години и има македонски корени. През 2014 година участва в детския вариант на “The Voice Australia”, където завършва на престижното второ място. Eдин от интересните факти е, че Бела обича и танците. Тя се занимава с балет и хип-хоп.

За песента
На 9 октомври Бела бе избрана от SBS, австралийската обществена телевизия, за представител на островната държава в дебютното ѝ участие. Песента с която ще се представи се казва „My girls“(Моите момичета). Тя е дело на доста популерен екип, от който част са Делта Годерм, Мич Алан и продуцентска компания “Vince Pazzinga”.

Опознай историята на Австралия в Детски песенен конкурс Евровизия
Всъщност Австралия няма история в конкурса. Това ще бъде дебютното ѝ участие. Сега може би се чудите „защо Австралия в европейски конкурс? „. Отговора е, че обществената телевизия SBS излъчват Евровизия от над 30 години. За никой не е тайна, че Австралия има интерес и към детския вариант на състезанието и ето, тази година Австралия ще дебютира не къде да е, а на наша земя!

Коментар на екипа : 
Дани, eurovision-bg.com

Заедно със Словения, Австралия е моят фаворит. Силна песен, изпълнена с напрежение и с красиви вокали. Бела пее страхотно! Голям плюс (или минус, не мога да преценя :D) е факта, че песента е изцяло на английски, като така ще бъде разбрана от значително по-голям кръг от хора. Мелодията е много добра, засилена точно там, където да внесе най-голям ефект върху публиката. Като цяло проекта звучи много модерно и, със сигурност (и буквално), на световно ниво. От няколко дена не ми излиза от ума тази песен. Успех!

Иван, eurovision-bg.com

Австралия определено ни предлагат нещо доста по-различно от това, което сме свикнали да слушаме. Голям плюс ще бъде, че песента е на английски. Сигурен съм, че Бела ще се представи много добре в София и мисля, че ще бъде един от основните претенденти за победа!

Мадлен, eurovision-bg.com

Песента не звучи европейски, което не е никак лошо. По-различна е от това, което сме свикнали да чуваме. Австралия внася нужния цвят в тазгодишния конкурс. Звучи много модерно и силно. Втората част от песента е тази, която грабва слушателя. Съгласна съм, че е от световно ниво. И също така съм сигурна, че на сцената Бела бързо ще спечели публиката.  Песента ще бъде в топ пет, а защо не и в топ три?

 

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.