Начало > България > Анкета – Български представител на Евровизия 2019 – ПЪРВИ КРЪГ

Анкета – Български представител на Евровизия 2019 – ПЪРВИ КРЪГ

Днес стартира Първият кръг на нашата независима анкета за български представител на Евровизия 2019!

Долу са публикувани 12 анкети, представляващи дуелите между 24-мата участващи изпълнители. Можете да гласувате във всеки един от тях, като имате право да упражните вота си само веднъж.

Гласуването се провежда както тук, така и на нашата Фейсбук страница и в нашия профил в Инстаграм. Гласовете ви там също са от значение, тъй като при победа в дадена платформа определеният изпълнител печели 1 точка. Например: Дуелистът „Х“ има повече гласа в дуела си пред другия дуелист „У“ в сайта ни. Това му дава резултат 1:0. Но във фейсбук и Инстаграм дуелист „У“ има повече гласа. Така дуелист „У“ печели с 2:1. Дванадесетте победители от дуелите в този кръг ще продължат към Втория.

Първи кръг ще се проведе от днес, 08.10.2018, до 14.10.2018.

Дара или Дахмара

Мария Илиева или Невена Пейкова

Анелия или Ева Пармакова

Павел и Венци Венц или Цветелина Янева

СкандаУ или Йоана

Михаела Маринова или Симона Загорова

Ева или Виктория Георгиева

Криско или Тита

Рут Колева или Михаела Филева

Искрата или Алекс и Влади

Папи Ханс или Алек Сандър

Гери-Никол или Рафаел Пашамов

В този плейлист можете да се запознаете с най-новите песни на подбраните изпълнители:

Българският независим сайт за Евровизия иска да подчертае, че тази анкета не е обвързана по никакъв начин с Българската национална телевизия или Официалната селекция, която ще определи българският представител през 2018! Това е единствено допитване до мнението на феновете на конкурса.

12 thoughts on “Анкета – Български представител на Евровизия 2019 – ПЪРВИ КРЪГ

  1. Нищо лично против Скандау или другите участници,които са безспорно супер талантливи,но човекът с най-голям талант и тази която ТРЯБВА да ни представлява е Михаела Маринова

  2. Невена Пейкова е различна, пее убийствено и има визия на звезда, което както видяхме от Елени е формула за успех. Досега нещата са били обвързани с лейбъли и компании, които както видяхме водят до неразбории и ненужен хейт към държавата.
    Адекватно решение е, да се опита с талант и добра песен, както и добър стейджинг, вместо да залагаме на договорки с държави и компании!

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.