Български представител на Евровизия 2023 – ФЕН АНКЕТА – Финал

Достигнахме финалната фаза на нашата фен анкета за „идеален представител на България в Евровизия“. Благодарим на всички, които са взели участие с гласовете си досега. За нас мнението на феновете е от изключително значение. Именно поради тази причина отново провеждаме нашата независима анкета, включваща изпълнители, които биха могли да представят страната ни на Евровизия някой ден.

Подчертаваме, че това допитване не е обвързано по никакъв начин с БНТ и официалния избор на български представител.

Важен аспект на анкетата е, че насърчаваме феновете да подкрепят любимите си изпълнители във всяка една от платформите ни. Гласуването се провежда паралелно не само в сайта ни, но и в профилите ни в Инстаграм, Фейсбук, Туитър и Тикток. Крайният победител в анкетата ще е този, който е събрал най-голям общ брой гласове сред всички платофрми.

Започнахме фен анкетата с 24 актуални български изпълнители, само 6 от които достигнаха финала. Използвайте въможността да подкрепите фаворита си в различните ни платформи.

ГЛАСУВАНЕ – ФИНАЛ:

Кой трябва да представи България на Евровизия 2023?

Успех на всички участници в анкетата и се надяваме в бъдеще някои от тях да имат реалната възможност да достигнат сцената на Евровизия!

4 Comments

 1. Християн says:

  Галена номер 1

 2. Любо says:

  Галена напред !!!

  1. Анонимен says:

   Поли Генова е моят фаворит!

 3. plamen says:

  Ако изпратим Галена, ще убия някого или всички. Михаела Маринова е най-добрият избор. Освен това тя пее перфектно на английски език.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *