Български представител на Евровизия 2023 – ФЕН АНКЕТА – Полуфинал

След успорван първи етап на нашата фен анкета, вече е време за полуфиналната фаза. 12 изпълнители се борят за големия финал като отново дуелите са разпределени тематично.

Подчертаваме, че това допитване не е обвързано по никакъв начин с БНТ и официалния избор на български представител.

Датите на оставащите етапи на анкетата са следните:

 • ПОЛУФИНАЛИ: 08.10.2022 – 12.10.2022
 • ФИНАЛ: 13.10.2022 – 17.10.2022

Важен аспект на анкетата е, че насърчаваме феновете да подкрепят любимите си изпълнители във всяка една от платформите ни, тъй като в края на всеки кръг гласовете се приравняват според принципа „1 платформа = 1 точка“. Гласуването се провежда паралелно не само в сайта ни, но и в профилите ни в Инстаграм, Фейсбук, Туитър и Тикток.

Например ако Изпълнител Х получи повече реакции във Фейсбук и гласове в Туитър, но изостане от опонента си, Изпълнител У, в Инстаграм, Тикток и сайта ни, напред продължава именно Изпълнител У (с 3:2 точки).

ГЛАСУВАНЕ – ПОЛУФИНАЛИ:

Дуел 1

Дуел 2

Дуел 3

Дуел 4

Дуел 5

Дуел 6

 

Успех на всички участници в анкетата и се надяваме в бъдеще някои от тях да имат реалната възможност да достигнат сцената на Евровизия!

3 Comments

 1. Борислав says:

  Молец трябва да са на Евровизия 2023

 2. aya says:

  Нека бъдем обективни – Азис и Галена са най-популярни навън сред изброените. Папи Ханс става за слушане на БГ, защото има хумор и текст, който няма да достигне навън. Дара прави добро шоу, има и чуждоезична музика. Молец правят добра музика, малко навън ще я разберат.

 3. Stefan D. says:

  На този формат се изпращат изпълнители , които пеят невероятно НА ЖИВО! а не такива , които биле по популарни. Световната публика на евровизия е много по различна от тази , която на повечето им прави ютуб каунта и в този ред на мисли Поли Генова е най – добрият вариант поради 3 причини: вече е изключително разпознаваем международен артист , пее много стабилно на живо , завършила е режисура , което и дава невероятен плюс в аранжирането на сценичните актове!

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *