Български представител на Евровизия – ФЕН АНКЕТА (Етап 3)

Нашата ежегодна анкета почти достигна финалната си фаза! Време е за Трети кръг, а именно, полуфиналния, в който ще участват общо четирима изпълнители в два отделни дуела. Победителите от всеки дуел продължават към Големия финал, а останалите ще се борят за третото място.

Напомняме, че макар и от Българската национална телевизия вече да са обявили кой ще представи страната ни в Торино, ние от Българският независим сайт за Евровизия решихме да продължим нашата анкета, но леко измествайки фокуса ѝ.

Анкетата продължава като допитване до феновете на конкурска кой или кои изпълнители биха били най-подходящи да представят България в предстоящите години и кои биха били фаворитите на зрителите. Както обикновено, това допитване не е обвързано по никакъв начин с БНТ и официалния избор на български представител.

Както и при предните кръгове, феновете ще имат възможност да подкрепят по един изпълнител във всеки двубой чрез съотвената реакция (във Фейсбук) или харесване на снимката (Инстаграм), както и чрез гласуване в нашия сайт. Очакваме да се включите в анкетата и напомняме, че тя е неофициална. 

Друг важен аспект от анкетата е, че е важно всеки фен да участва и в трите платформи, тъй като в края гласовете се приравняват според принципа „1 платформа = 1 точка“. Например ако Изпълнител Х получи повече реакции във Фейсбук, но изостане от опонента си, Изпълнител У, в Инстаграм и сайта, напред продължава именно Изпълнител У (с 2:1 точки).

Ето и изпълнителите, които ще се изправят в дуел в Трети кръг. Гласуването е отворено до 12-и декември.

ГЛАСУВАНЕ – ПОЛУФИНАЛИ

Дуел 1

Дуел 2

1 Comment

  1. Боряна says:

    Гласувайте за галена. Тя доста добра

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *