BCN Eurovision Party се завръща и през 2024 г.

BCN Eurovision Party се превръща в традиция за каталонската столица – за трета поредна година тя ще посрещне звезди от Евровизия.  Подобно на други европейски градове като Лондон, Амстердам и Мадрид, Барселона се превръща в дългоочаквана дестинация за изпълнители и фенове на конкурса.

Тази година BCN Eurovision Party ще се проведе межу 4 и 6 април. Първата вечер предлага музика от специализирани диджеи под наслова на EUROfansCLUB. На 5 април ще се състои нов елемент в програмата на минифестивала – ESC Young, събитие предназначено за по-малките фенове на конкурса и техните семейства. Участие ще вземат звезди от Детската Евровизия, както и от местния ТВ формат Euforia. По-късно програмата ще продължи с Eurojustice – подгряващ концерт с любими изпълнители от Евровизия и различни национални селеции за конкурса.

Основната концертна вечер с участници от Евровизия 2024 и легенди на конкурса ще се проведе в събота, 6 април в Saint Jordi Club и ще се опита максимално да пресъздаде характерната Евровизионна атмосфера.

До момента следните изпълнители са потвърдили своето участие:

  • Слиман (Франция 2024)
  • Рейвън (Словения 2024)
  • Корнелия Джейкъбс (Швеция 2022)
  • група Herreys (Швеция 1984)
  • Роса Лопес (Испания 2002)

Очаква се и много други участници от тазгодишната Евровизия, както такива от предишни издания на конкурса и изпълнители от национални селекции.

Билети са все още достъпни за закупуване на официалния уебсайт на събитието.

Ето и основните акценти от миналогодишното издание на BCN Eurovision Party:

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *