„Beautiful Mess“ за първи път пред българска публика (ВИДЕО)

Кристиан Костов изпълни „Beautiful Mess“, за първи път на българска земя. Той бе част от концертната програма, по случай осмия рожден ден на бургаски мол.

Освен „Beautiful Mess“, на сцената в Бургас Крис изпълни и дебютното си парче „Не си за мен“, „Sorry“ на Джъстин Бийбър, както и „Вдигам LEVEL“ заедно с Павел и Венци Венц и „Cold Water“ с Дара.

Кристиан сподели, че скоро се е завърнал от европейското си турне и е много щастлив от факта, че хората харесват неговата песен и силно се надява тази година да бъдем в топ 3 или да спечелим.

“ Искам да ви кажа, че цял свят обича България. Много се надявам тази година да се класираме в топ 5, топ 3, може би даже и да спечелим.“ 

Феновете приеха участието на младия талант изключително добре, пяха заедно с него и се заредиха с много позитивни емоции. Кристиан благодари за голямата подкрепа която всички фенове му оказват около Евровизия. След концерта, Крис се снима с всички желаещи и им раздаде автографи за спомен, а те му пожелаха успех в конкурса.

Можете да гледате участието на България в песенния конкурс, на 11 май по БНТ, когато Кристиян ще ни представи под номер 15. Част от екипа на eurovision-bulgaria.com – Българският независим сайт за Евровизия ще бъде на място, за да ви предостави най-актуалните новини по време на конкурса в украинската столица Киев.

Част от първото изпълнение на „Beautiful Mess“ в България, може да чуете тук:

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *