Ден 1 – Коментар на живо от репетициите на Албания, Армения, Малта и Беларус

 

Албания – начало 10:00

Мишела излиза първа на сцената. Започва малко статично и по време на изпълнението поздравява публиката. Изразява емоцията на песента чрез тялото си. Графиките започват мистично, но в последствие стават много цветни, като преливат между червено и жълто и синьо и зелено.  По вокално отношение е стабила и спокойна, но има какво още да се желае, за да изпъкне на сцената сред другите участници.

Армения – начало 10:40 

Втори на сцената се появява Мика. Изключително енергично изпълнение. Разноцветни графики и много сърца по всички континенти обгръщат  изълнителя и трите му партньорки. Преполага се, че са с костюмите си за финала, а Мика е с ефекто розово облекло, както в клипа на песента. Воклано е стабилен и изпълнението изпъква пред това на Албания.

Малта – начало 11:20 

Следваща на сцената излиза Дестини от Малта. Изпълнението започва изключително силно, благодарение на страхотните гласови възможности на момичето. Графиките, които виждаме на екраните зад нея са една огромна версия от клипа на песента. Изключително енергична и  много жизнерадостна на сцената. Запълва всяко кътче, без да се нуждае от никой около нея.

Беларус – начало 12:00

Последен преди почивката излиза Руслан от Беларус. Песента е много въздействаща, но вокално има нужда от повече репетиции на сцената, за да бъде по-сигурен. Въпреки това има невероятен глас. Графиките, които се появяват зад  него са изключително цветни и красиви. Има нещо магично в цялото представяне на Руслан.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *