Дима Билан: „Всичко е направено с много стил“

Победителят от Евровизия 2008 Дима Билан не крие адмирациите си към Кристиан Костов и неговата песен “Beautiful Mess“. В интервю за руския сайт mr.ru руската поп звезда изрази силното си възхищение от българската песен за Евровизия 2017:

„Изумителна песен, нереален клип! Всичко (музика, видео, млади хора, черно-бели тонове) е толкова модерно и направено със стил!“

Изпълнителят на „Believe“ добре познава Кристиан от работата си с него в The Voice Kids. Самият Крис споделя в много интервюта, че е научил много от Билан- например как да работи с камери и да се свързва с публиката. Дима представя и причините, които правят нашия представител специален и как именно това може да окаже влияние върху класирането му.

„Най-важното нещо за изпълнителя е да успее да привлече публиката и да придаде своята магия. Има магия в това момче. Изглежда като рицар на тъмните сили. Кристиан е привлекателен и комуникира по един необикновен начин. Интересно е как ще се представи на сцената на Евровизия. За мен той има големи шансове, особено когато България е в нетипичната за нея позиция на фаворит. Това трябва да означава нещо…“

Дима също споделя своя опит като участник (и победител) в конкурса и треньор в музикалното състезание  The Voice.

Това не е единственият победител в конкурса, който подкрепя Кристиан- той е и сред фаворитите на украинката Руслана, която спечели през 2004-та година. 

1 Comment

  1. Петя says:

    Представянето е достойно ! Носи радостта от изпълнението на песента в света !
    Кристиан, умей да слушаш и ТЕБ ЩЕ ТЕ ЧУЯТ! Добри автори и наставници.
    Всичко добрo!

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *