Днипро аут от играта за Евровизия 2017! Ами Украйна?

След поредното отменяне на обявяването на града-домакин на Евровизия 2017, стана ясно, че Днипро е вън от класацията за избор на такъв. Градът не отговаря на изискванията на EBU и затова вече не е в играта за избор на домакин. Остават Одеса и Киев, както и всеки един европейски град, предвид тиражираните в онлайн пространството слухове, че музикалният конкурс въобще няма да стъпи на украинска земя. Дори вече има и спрягани имена на страни, които биха могли да приемат надпреварата под свой покрив, като България е една от тях.

На 25.08. трябваше да се състои прякото включване от Украинската национална телевизия, в което да се обяви едно от най-дълго чаканите неща това лято – домакинът на Евровизия 2017, но 20 минути преди уречения час, излезе информация, че отново няма да се състои въпросното събитие.

Дали Украйна нарочно размотава феновете, за да замаскира факта, че не е способна да бъде домакин следващата година? Защо тогава напираха за победа? Всичко това рекламна стратегия ли е? Ами каква е съдбата на конкурса, след като времето за организация притеснително намалява? Дори и Украинската телевизия не може да отговори…

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *