Елена Цагрину ще представи Кипър на Евровизия 2021

Току-що кипърската телевизия обяви своя участник за Ротердам и това е Елена Цагрину! 26-годишната Елена е родом от Атина и е една от най-известните поп изпълнителки в Гърция и Кипър. На 14-годишна възраст участва в „Гърция има талант“ и стига до полуфиналите. От 2013 до 2018г. е част от групата Otherview, а след това започва и своята соло кариера.

За момента, Кипър е първата страна, която е обявила изпълнител за Евровизия 2021, различен от този на отмененото издание на конкурса през 2020г.

Елена ще участва във втората половина на първи полуфинал, където ще изпълни „El Diablo“. В песента се разказва за влюбването ѝ в дяволски лош човек. Песента е дело на Jimmy Thornfeld, Laurell Barker, Oxa и Thomas Stengaard, които стоят зад други Евровизионни участия в миналото (🇨🇭She got me, 🇩🇰Only Teardrops и 🇩🇪You Let Me Walk Alone). Отговорник за сценичното шоу ще бъде Marvin Dietmann, който е работил по представянето на Кончита Вурст през 2014г. „El Diablo“ следва да бъде представена в идните месеци.

Ето и една от последните песни на Елена:

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *