Евро Форум Фест – Берген | ’51

Velkommen til Bergen!

По-доброто музикално състезание се завръща след дъъълга почивка, която разби сърцата на мнозина и доведе до криза в развлекателния бранш, а също и до заплаши на лични съобщения! Пригответе се за още повече драма и много купени победи! Изпразнете банковите си сметки, защото е време шоуто да продължи!

Норвегия грабна победата в последното издание, което се проведе преди Разединеното кралство да напусне окончателно Европейския съюз и да сложи край на любимия ни сеирал. 😉 Продължаваме да обикаляме студените скандинавски полета в търсене на луксозни хотели и големи зали, които да приемат само ваксинирани участници и зрители. Всички останали ще остават у дома пред телевизора.

Обичайните заподозрени са готови да се борят за победата! Саша Жан-Баптист вече е приела предложенията за работа на половината делегации. Другата половина ще разчита на Марвин Дитман. Ще си приличат всички изпълнения или ще изпъкнат само тези с многото пари? Ще разберем много скоро!

График:

Изпращане на песни: 04.04 – 09.04.
Гласуване полуфинали: 10.04 – 18.04
Гласуване финал: 19.04 – 30.04
Резултати: 01.05

.Песни не по-стари от 04.04.2019!

 

Предишен победител:

Участници:

🇳🇴 Норвегия
🇬🇧 Великобритания
🇩🇰 Дания
🇧🇪 Белгия
🇫🇷 Франция
🇳🇱 Нидерландия
🇮🇹 Италия
🇦🇺 Австралия
🇩🇪 Германия
🇱🇮 Лихтенщайн
🇷🇺 Русия
🇧🇾 Беларус
🇪🇸 Испания
🇦🇩 Андора
🇬🇷 Гърция
🇨🇾 Кипър
🇱🇻 Латвия
🇸🇪 Швеция
🇺🇦 Украйна
🇮🇪 Ирландия
🇮🇱 Израел
🇷🇴 Румъния
🇵🇹 Португалия
🇫🇮 Финландия
🇸🇲 Сан Марино
🇲🇨 Монако
🇩🇿 Алжир

Правила за гласуване:

Всеки играч подрежда любимите си песни по стандартната евровизионна система – 12,10,8,7,6,5,4,3,2 и 1 точки. Играчите гласуват единствено в полуфинала, в който се намират, като нямат право да гласуват за собствената си песен.

Гласуването се изпраща на лично съобщение във Facebook до Euro Forum Fest.

На финал се класират първите 10 песни, събрали най-много точки от двата полуфинала!

Всички играчи, взели участие в изданието, са задължени да гласуват в Големия финал по същия начин както в полуфиналите. Негласувалите участници биват дисквалифицирани и нямат право да участват в следващия фест.

Играчът, събрал най-много точки, печели изданието!

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *