Начало > Сан Марино > Евровизия 2019: Human Ken Doll, Карлеуша или как Сан Марино ще скандализира този път?

Евровизия 2019: Human Ken Doll, Карлеуша или как Сан Марино ще скандализира този път?

Всяка година една от най-обсъжданите държави на Евровизия е Сан Марино. Страната винаги се старае да ни донесе малка (или не чак толкова) доза провокация. Родината на Валентина Монета е известна с ексцентричния си вкус за песни и изпълнители и това не отсъства и тази година. Въпреки наличието на още 41 държави-участнички, феновете се вълнуват най-много от слуховете, летящи в онлайн пространството за Сан Марино и неговите евентуални представители.

Разбира се, както всяка година, първата певица, сочена за санмарински представител е неизменната Валентина Монета. Обичаната от многобройни евровизионни фенове изпълнителка е представила страната рекордните четири пъти, като три от тях са и последователни. Монета държи и най-доброто и най-лошото класиране на родината си. Но все още нищо не сочи, че именно тя ще развее флагът на Сан Марино в Тел Авив.

Родриго Алвес

Друг, неочакван, скандален и меко казано изненадващ участник е Родриго Алвес. Познат още като Human Ken Doll (Човека Кен) заради приликата му с любимия на Барби съпруг-кукла. Тази външност е постигната с многобройни и скъпоплатени пластични операции. Роденият в Сао Пауло изпълнител, който допреди това никой не подозираше, че е такъв или че въобще може и иска да пее, сега е най-вероятния представител. Това твърдят много международни медии, а самия „Кен“ пуска противоречиви постове в своите социални мрежи.

Йелена Карлеуша

Някои източници сочат, че сръбската певица Йелена Карлеуша ще мине под санмаринския флаг през май. Разбира се, личността й е свързвана с множество скандали. Карлеуша е съдена от поп-фолк иконата Цеца за клевета срещу покойния й съпруг Аркан. През годините двете певици няколко пъти са се срещали в съдебните зали по различни обвинения, отправени една към друга. В първите дни на 2019 Йелена е вкарана и в секс-скандал с босненския футболист Огнян Вранжевхо. В медийното пространство започват да циркулират нецензурни снимки на певицата заедно с скандални скрийншотове от чатове.

Последно феновете забелязаха и името на украинската певица DiAna като предполагаем представител на Сан Марино, но възможността е както малка, така и съвсем реална.

Въпреки всички слухове и вероятности, името на представителят на Сан Марино на Евровизия 2019 ще стане обществено достояние на 21 януари, като се очаква тогава да бъде дадена и премиера на песента му за Тел Авив.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.