Атена Манукян ще представи Армения на Евровизия 2020

Тази вечер Армения проведе своя национален финал за Евровизия Depi Evratesil. Селекцията се организира за трети път, като преди това чрез нея бяха избрани представителите на страната през 2017-та и 2018-та година.

На сцената в Ротердам под флага на Армения ще видим Атена Манукян . Резултатите на изпълнителите бяха определени чрез гласовете на две експертни журита (местно и международно) и телевот. С общо 168 точки именно Атена със своята песен „Chains On You“ стана победител в конкуренция на 11 други участници.

Тук можете да чуете „Chains On You“ :

Атена Манукян е родена в Атина и развива музикалната си кариера още от 2007-ма година. През 2008-ма участва в гръцкия национален финал за Детската Евровизия. Манукян е носител на музикални награди както в Гърция, така и в Армения.

Армения ще вземе участие във Втория полуфинал на Евровизия 2020, 14-ти май. Кавказката държава ще се бори за място на Големия финал, след като 2 години подред не успява да го достигне.

1 Comment

  1. […] и песен за Евровизия 2020. Победител в Depi Evratesil стана Атена Манукян с “Chains On You“. Може да си припомните изпълнието й […]

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *