Български представител на Евровизия – ФЕН АНКЕТА (Етап 2)

Анкетата за български представител на Евровизия, която всяка година придобива все по-големи величини, продължава със своя следващ етап. Въпреки че от Българската национална телевизия вече обявиха кой ще представи страната ни в Торино, ние от Българският независим сайт за Евровизия решихме да продължим нашата анкета, но леко да изместим фокуса.

Анкетата вече ще продължи като допитване до феновете на конкурска кой или кои изпълнители биха били най-подходящи да представят България в предстоящите години и кои биха били фаворитите на зрителите. Както обикновено, това допитване не е обвързано по никакъв начин с БНТ и официалния избор на български представител.

Тази година екипът ни подбра 16 изпълнители от различни музикални жанрове. Сред тях са поп-певците Прея, Дара Екимова, Дивна, Михаела Маринова, Любо Киров, Михаела Филева, Папи Ханс, Лидия Ганева и Дара; групите 4Magic и IMP (Intelligent Music Project). Любителите на рап музиката ще забележат присъствието на Тото и Virgo, a тези на поп-фолка вероятно биха искали да покрепят Меди, Галена или Емилия.

Предстоят ни 4 кръга на турнирен принцип, както следва:

  • ОСМИНАФИНАЛИ: 22.11.2021 – 28.11.2021
  • ЧЕТВЪРТИФИНАЛИ: 29.11.2021 – 05.12.2021
  • ПОЛУФИНАЛИ: 06.12.2021 – 12.12.2021
  • ФИНАЛ: 13.12.2021 – 20.12.2021

Потребителите ще имат възможност да подкрепят по един изпълнител във всеки двубой чрез съотвената реакция (във Фейсбук) или харесване на снимката (Инстаграм), както и чрез гласуване в нашия сайт. Очакваме да се включите в анкетата и напомняме, че тя е неофициална. 

Друг важен аспект от анкетата е, че е важно всеки фен да участва и в трите платформи, тъй като в края гласовете се приравняват според принципа „1 платформа = 1 точка“. Например ако Изпълнител Х получи повече реакции във Фейсбук, но изостане от опонента си, Изпълнител У, в Инстаграм и сайта, напред продължава именно Изпълнител У (с 2:1 точки).

Вече е време да продължим към Четвъртфиналите, докъдето стигнаха осем от шестнайсетте изпълнители.

ГЛАСУВАНЕ – ЧЕТВЪРТФИНАЛИ:

Дуел 1

Дуел 2

Дуел 3

Дуел 4

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *