Български представител на Евровизия 2022 – ФЕН АНКЕТА

За щастие на феновете у нас Българската национална телевизия обяви, че страната ни ще участва на Евровизия 2022 в Торино. И докато останалите страни също подготвят своите песни и селекции, дойде време и за една от най-обичаните иницативи на Българският независим сайт за Евровизия.

Завръща се Фен Анкетата, която всяка година дава възможност на българските меломани да покажат кой би бил техният „идеален“ кандидат за най-голямата музикална надпревара в света. Както обикновено, това допитване не е обвързано по никакъв начин с БНТ и официалния избор на български представител.

Тази година екипът ни подбра 16 изпълнители от различни музикални жанрове. Сред тях са поп-певците Прея, Дара Екимова, Дивна, Михаела Маринова, Любо Киров, Михаела Филева, Папи Ханс, Лидия Ганева и Дара; групите 4Magic и IMP (Intelligent Music Project). Любителите на рап музиката ще забележат присъствието на Тото и Virgo, a тези на поп-фолка вероятно биха искали да покрепят Меди, Галена или Емилия.

Предстоят ни 4 кръга на турнирен принцип, както следва:

 • ОСМИНАФИНАЛИ: 22.11.2021 – 28.11.2021
 • ЧЕТВЪРТИФИНАЛИ: 29.11.2021 – 05.12.2021
 • ПОЛУФИНАЛИ: 06.12.2021 – 12.12.2021
 • ФИНАЛ: 13.12.2021 – 20.12.2021

Потребителите ще имат възможност да подкрепят по един изпълнител във всеки двубой чрез съотвената реакция (във Фейсбук) или харесване на снимката (Инстаграм), както и чрез гласуване в нашия сайт. Очакваме да се включите в анкетата и напомняме, че тя е неофициална. 

Друг важен аспект от анкетата е, че е важно всеки фен да участва и в трите платформи, тъй като в края гласовете се приравняват според принципа „1 платформа = 1 точка“. Например ако Изпълнител Х получи повече реакции във Фейсбук, но изостане от опонента си, Изпълнител У, в Инстаграм и сайта, напред продължава именно Изпълнител У (с 2:1 точки).

ГЛАСУВАНЕ – ОСМИНАФИНАЛИ:

 • Дуел 1

 • Дуел 2

 • Дуел 3

 • Дуел 4

 • Дуел 5

 • Дуел 6

 • Дуел 7

 • Дуел 8

15 Comments

 1. Калина says:

  4Magic са най-добрите!

  1. Chuvstvamsa says:

   Naprao zalqgai

 2. Анонимен says:

  Добавете Крисия, Ника Парис …

 3. VRGO NAI GOLEMIQ

 4. Darincheto top says:

  САМО ДАРИНА ✨

 5. skndfs says:

  виксанаааа искамммммм

 6. Virgo got sauce 👅

 7. bateto says:

  Виксън така си мечтая да те види на евровизия 😎❤️

 8. Анонимен says:

  Само Галето

 9. Ексен says:

  SKUPI ПРИЯТЕЛИ! КОИ СА Лидия Ганева, 4Magic, Михаела Маринова и Дара Екимова???? ЗАЩО СА В ТАЗИ КЛАСАЦИЯ???? СМис, КОИ СА ТЕ? КОЙ ЗНАЕ КОИ СА??? КОГО ЩЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ? АЙДЕ МЕДИ И ГАЛЕНАААААААААААААААААА!!!!!!!!!!! ИСКАМ ДУЕТ НА ЕВРОВИЗИЯ!!!!!!!

  1. Котето says:

   И аз тва се питам човек 🤣🤣
   ВИРГО ЩЕ ГЕ ПРЪСНЕ

   1. Жаклин Симеонова says:

    Same here hahahhhaa

 10. LEULEy says:

  NE ZNAEH, CHE PICATA 4MAGI MOZHE DA PEE!!!!

  1. Котето says:

   Това трябва да стане мийм

 11. Боряна says:

  Галена е много добра! Дано да спечели.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *