Eurovision in Concert – начало на промоционалния сезон за 2019

Снощи в Амстердам се проведе първото за тази година промоционално събитие за тази година. В него взеха участие изпълнители от 28 страни, от които и домакина на събитието и фаворит за победата – Дънкан Лоурънс.

Останалите изпълнители бяха Мики от Испания; Йонида Малики от Албания; Елиът Васамиле от Белгия; PÆNDA от Австрия; Майкъл Райс от Обединеното кралство; Леонора от Дания; Юри от Литва; KEiiNO от Норвегия; S!sters от Германия, D-MOLL от Черна гора, Катерина Дуска от Гърция, Tulia от Полша, Darude и Sebastian Rejman от Финландия, Hatari от Исландия, Анна Одобеску от Молдова, Естер Пеони от Румъния, Сърпук от Армения, Серхат от Сан Марино, Лука Хени от Швейцария, Сара Мактернан от Ирландия, Коби Марими от Израел, Зена от Беларус, Невена Божович от Сърбия, Ото Немсадзе от Грузия, Йоци Папай от Унгария, Lake Malawi от Чехия и Кейт Милър – Хайдке от Австралия.

Участие взеха и няколко гост-изпълнители. Победителката на Евровизия 1998 Дана Интърнешънал се качи на сцената в Амстердам. Феновете чуха още Justine Pelmelay, Sieneke, Nicole, Rosina и Marlayne.

Събитието се провежда от 11 години и е най-голямото предварително събитие преди Евровизия през май месец.

Очаквайте скоро интервютата ни с част от изпълнителите.

Може да чуете всички изпълнения тук:

Гласувайте за фаворитите си в нашата анкета.

Кое изпълнение ви хареса най-много?

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *