FOURCE Ще Представят Холандия на Детската Евровизия 2017

Вчера бе излъчен финалът на Junior Songfestival 2017, националната селекция на Холандия за Детската Евровизия 2017. На сцената видяхме момчетата от група FOURCE и самостоятелните изпълнителки Montana и Sezina, а Kisses бяха специални гости. FOURCE впечатлиха най-много експертното жури със своя кавър на „September Song“ и ще пътуват за Тбилиси този ноември.

FOURCE се състои от четири момчета- Нилс, Макс, Янус и Иан. Първоначално те се явяват като отделни изпълнители, но AVROTROS взимат решението за сформиране на група. По-рано през септември те спечелиха втория полуфинал на селекцията с изпълнение на „There’s Nothing Holdin’ Me Back“.

FOURCE– Полуфинал 2:

FOURCE– Финал:

Тази година Холандия отново ще разчита на група за успех в Грузия, след миналогодишното осмо място на Kisses. Страната рядко бива представена от момчета, но в такива случаи е успешна- през 2009-та година Ралф Макенбах печели конкурса, а от тогава досега само момичета развяват холандския флаг на сцената на Детската Евровизия. Предстои да разберем дали нещо по-различно ще бъде печеливш ход в Тбилиси.

Чуйте песента, с която FOURCE ще се съзтезават на сцената в Грузия през ноември, тук:

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *