Gabriela Gunčíková: Пеенето е начин да споделяш с хората!

Gabriela е на 22 години и е харесвана в родината си, заради силния си глас. Тя е финалист във втория сезон на музикалното шоу SuperStar, а през 2011 печели признанието за дебют на наградите Český Slavík. Има издадени два албума и над сто концерта в Чехия и Словакия. През 2013 заминава за САЩ където по-късно става част от групата Trans-Siberian Orchestra. Въпреки натовареният си график тя успя да отдели време, за да отговори на въпросите ни!

Какво е чувството да представиш Чехия на Евровизия?

Голяма чест е за мен да представя страната си на Евровизия и съм много развълнувана за това и мисля, че много хора ще са развълнувани с мен също. 🙂

Разкажи ни повече за твоята песен. Какво е посланието?

С песента се опитвам да покажа чистото ни съвършенство като хора.  Понякога трябва да се изправим и да срещнем много в живота си. Правим грешки, но в края вярвам, че всички ние сме добри. Ние искаме да сме свободни, искаме да сме успешни и щастливи. И това е, към което се стремим.

Каква ще бъде Gabriela на голямата сцена?

Тя ще разговаря с публиката. Ще сподели това, което чувства и мисли. Пеенето е начин да споделяш с хората, да ги забавляваш и да ги караш да се чувстват по-добре. Затова го обичам толкова много!

Мислила ли си какво ще бъде представянето ти? Искаш ли нещо определено?

О, да. Мисля за него всеки ден. Много е важно за мен и разбира се, ще се радвам да го направя много специално.

Ще промотираш ли песента си извън граница?

Истината е, че междувременно съм много заета преди започването на Евровизия. Имам турне в Германия, но определено съм решена да избера няколко страни, за да представя и промотирам песента си. Тя е писана за човечеството, затова ще се радвам да я споделя с колкото се може повече хора.

С какво друго се занимаваш освен с музиката?

Обичам спорта, четенето на книги, гледането на филми, обикаляне по света и научаване на нови неща.

Какво ще пожелаеш на българските фенове?

Надявам се, че харесвате песента и съм много щастлива, че ще я изпея много скоро за вас. Също така ще стискам палци за вашия представител в конкурса тази година. Доскоро! 🙂

Може да чуете „I Stand“ тук:

 

Снимка: Yan Renelt

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *