Грузия: Circus Mircus представят „Lock Me In“

Грузия бе една от първите страни да обяви своя участник за Торино, но е една от последните, която представя песента си за Евровизия. Песента, с която Circus Mircus ще представи страната си в Торино, се казва „Lock Me In“.

Първоначалното решение на групата бе да представи песента си заедно с музикалното видео към нея. Впоследствие обаче членовете на Circus Mircus са преценили, в знак на солидарност с хората в Украйна, че настоящият момент не е подходящ за споделяне на планирания весел и разноцветен видеоклип.

Поради тази причина групата засега споделя единствено аудиото на „Lock Me In“. Можете да чуете песента тук:

Самоличността на членовете на Circus Mircus е все още неясна. Към момента знаем, че групата включва приятели, които са напуснали цирковата академия, тъй като, по тяхни думи, не само не са били достатъчни добри, а дори са били сред най-лошите в състава и поради това са станали приятели.

Сценичното представяне за Евровизия ще бъде дело на шведката Емилия Сандквист, която е част от Jean Baptiste group. Самата Саша Жан Баптист бе начело на стейджингите на Грузия в предишни издания на Евровизия (2015-17, 2021), както и тези на България (2017-18) и редица други страни.

В Торино Грузия ще участва в първата половина на втория полуфинал. Кавказката страна не е успяла да се класира на финал през последните четири издания на Евровизия. Смятате ли, че Circus Mircus ще успеят да променят тази статистика в полза на страната си?

Снимка: GPB

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *