Германия 2017: Levina и „Perfect Life“

Изпълнител: Isabella Lueen, по-известна като Levina, е родена на 4 декември 1991 година в Бон, Германия. Левина е изпълнител и текстописец, своето влечение към музиката открива още като малка , когато взима уроци по пиано в своето първо училище. След завършване на гиманазия, Левина се премества в Лондон, където започва професионално да се занимава с музика. В момента тя разделя времето си между родния си град и Лондон, където учи в Лондонският Музикален Университет. Първият й албум излиза на 28 април 2017 година и носи името „Unexpected“. През 2016, Левина е представена като един от 33-мата претенденти в националния финал на Германия – Unser Song 2017. По-късно е обявена като един от петимата финалисти. На финала, тя изпълнява „When We Were Young“ на Адел. На финалната права, тя изпълнява двете финални песни, като публиката трябва да избере една от тях.

Песен: „Perfect Life“ е името на песента, с която Левина ще представи Германия в Киев. Написана и продуцирана е от Lindsey Ray, Lindy Robbins (Текстописец на много световноизвестни песни като „Dangerous“ на Давид Гета и „Skyscraper“ на Деми Ловато) и Dave Bassett. Като част от големите 5,песента на Германия директно отива във финала.

Германия на Евровизия: Германия е единствената страна, участвала в песенния конкурс от самото начало, и не е пропуснала нито едно издание от него. Страната има общо 60 участия, като само 2 от тях са победи – през 1982 и през 2010, когато Лена Майер Ландрут представлява страната само на 18 години. Година по-късно Лена представлява Германя отново. Това е страната-участничка в конкурса, която има най-много последни места – цели 10, като има две поредни – през 2015 (нула точки) и 2016.

Мнения на някои от членовете на екипа на Eurovision-bulgaria.com/: 

Майкъл Христов: Песента е доста подценена, но разбирам защо, още в самото начало е много ясна приликата с „Titanum“ на Давид Гета. Плюс това песента няма кулминация, цялата е равна и спокойна. Въпреки това, аз харесвам Левина много като изпълител и мисля, че в албума й има по-подходящи песни от „Perfect Life“, които биха били много по-добър избор за Киев. В крайна сметка, според мен Германия пак ще е на дъното, колкото и да не го заслужават.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *