Грузия: Николоз Каджайа на Детската Евровизия 2021

Николоз Каджайа ще представя Грузия на Детската Евровизия в Париж. Това стана ясно снощи, след като Николоз спечели шоуто Ранина. Песента „Let`s count the smiles“ е написана от композитора Гига Кухиандзе, който пише доста от песните, с които се представя Грузия на детския конкурс. Негови са и трите грузински песни печелили конкурса: „Bzz…“ (2008), „Candy Music“ (2011) и „Mzeo“ (2016).

Нико е роден в Тбилиси, където практикува пеенето си, но също така се учи и на скулптура. Той е на 10 години, но е много амбициозен и на 20 години се надява да е известна поп звезда или президент на Грузия!

Това е четвъртият път, в който Грузия използва шоуто Ранина за определяне на техния участник за Детската Евровизия. Всяка седмица журито на шоуто се сменяше и оценяваше състезателите според техните умения в четири различни сегмента: глас, актьорско майсторство, артистични и съвместни умения. Тримата изпълнители, стигнали до финала бяха:

Николоз Каджайа
Гега Шония
Барбаре Махатадзе

Това е 15-тото участие на страната в конкурса. Повечето им песни успяват да завладеят публиката и се класират на високи позиции. Николоз също има шанс за добро класиране, а защо не и за победа.

 

Снимка: интернет

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *