Детска Евровизия 2017 – Онлайн гласуване

Преди няколко дни стана ясна цялата информация относно промяната в гласуването за Детската Евровизия. От тази година ще съществува онлайн гласуване, което ще е достъпно за целия свят и ще бъде напълно безплатно. То ще започне този петък, 24.11 и ще продължи до неделя, 26.11. Зрителите, които искат да гласуват, ще трябва да гледат видео с всички песни преди да влязат в платформата за гласуване на официалния уебсайт на конкурса. След това избирателите ще имат възможност да гледат едноминутни клипове от репетициите на всеки участник.

По време на шоуто на живо, онлайн гласуването ще започне отново след последното представяне и ще бъде отворено за 15 минути. Финалните резултати ще бъдат 50% жури вот и 50% онлайн гласуване.

Йон Ола Санд, ръководител на събитията на живо на EBU и изпълнителен директор на JESC, заяви: „Развълнувани сме да празнуваме 15 години от началото на конкурса! През цялата история на конкурса сме ставали свидетели на невероятно талантливи деца, някои от които сега са успешни артисти. Новата система за гласуване е вълнуващо ново допълнение, което ще позволи на милиони зрители да се включат в шоуто“.

1 Comment

  1. Анонимен says:

    Dara

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *