Как Да Гласуваме На Детска Евровизия 2021?

От 2017г. насам резултатите на Детския песенен конкурс Евровизия се определят от комбинация на жури вот и онлайн гласуване. Зрители от цял свят имат възможност да се включат в онлайн гласуването, което ще определи 50% от крайния резултат. Напомяме, че България също участва тази година и за разлика от предишни издания, имаме възможността да подкрепим и нашите представители, Дени и Марти.

Гласуването ще се проведе в два етапа – първият започва в петък, 17-и декември 21:00 ч. българско време и продължава непосредствено до преди началото на шоуто в неделя, 19-и декември. Всеки който иска да се включи в гласуването трябва да изгледа видео с всички изпълнение и след това може да гласува за 3 песни, които да подкрепи. Зрители от участващите държави имат право да гласуват за собствената си страна.

Вторият етап на онлайн гласуването ще протече по време на самия финал. Той ще започне след края на последното изпълнение и ще продължи около 15 минути. След това всички гласове ще бъдат сумирани и разпределени пропорционално по точки между всички участници.

Онлайн гласуването ще протече в официалния сайт на Детска Евровизия.

Другата половина от общия резултат ще се определи от професионално жури. Всеки жури вот ще бъде представен като топ 10 по Евровизионна традиция – 1 до 8, 10 и 12 точки.

Снимка и видео: junioreurovision.tv

5 Comments

  1. Успех на България и дуета!

  2. Иван says:

    да

  3. Galina Mirchevs says:

    Много ми е мъчно, че и децата стават „заложници“ на политиката… Видях как гласуваха нашите съседи за нас, хахаха…:-(( Въпросът е – защо аз не успях да гласувам, въпреки всички усилия – „системата“ беше заключена, всички сборове на числа, които се налагаше да въвеждам преди да натисна бутона „гласувай“ – и така 20 пъти (на телефона) и още толкова на лаптопа…

  4. Цветелина Пенева says:

    България трябваше да спечели .

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *